Libnet.ro
UNICEF

22:30

Theodor Stolojan o face PRAF pe Viorica Dancila dupa prezentarea bilantului: Un mandat FOARTE SLAB. Lipsa TOTALA de rezultate

B1 B1,
Theodor Stolojan o face PRAF pe Viorica Dancila dupa prezentarea bilantului: Un mandat FOARTE SLAB. Lipsa TOTALA de rezultate

Europarlamentarul PNL Theodor Stolojan o critica in termeni foarte duri pe Viorica Dancila, in contextul in care aceasta si-a prezentat, luni, bilantul la sase luni de guvernare. Fostul premier de la. continuă pe B1

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu premierul Irlandei: Am discutat despre legea achizitiilor publice si parteneriatul public-privat

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat marti ca a discutat cu omologul irlandez, Leo Varadkar, despre modificarea legii achizitiilor publice si despre legea parteneriatului public-privat, urmand sa fie creat.

Marius Pascan (PMP), dupa bilantul prezentat de Viorica Dancila: Sunt indatorati pe termen lung si copiii nostri, este tradata si vanduta Romania!

Presedinte executiv al PMP, deputatul Marius Pascan, critica dur bilantul prezentat luni de premierul Viorica Dancila dupa jumatate de an de guvernare. Marius Pascan considera ca la sase luni de neroada .

Viorica Dancila vorbeste despre remaniere: Cum se va face evaluarea ministrilor

Premierul Viorica Dancila sustine ca inca nu a facut o evaluare a ministrilor din cabinetul sau. Sea Guvernului a precizat insa ca evaluarea nu se va face din punct de vedere personal, ci din cel al.

Viorica Dancila pleaca din tara dupa ce s-a anuntat ca dosarul Coelctiv se va relua

Premierul Viorica Dancila va efectua, miercuri, o vizita in Muntenegru si in Macedonia. Plecarea prim-ministrului corespunde cu avizul CSM de aprobare a pensionarii judecatorului Valeriu Terceanu, ceea ce.

Viorica Dancila pleaca din tara dupa ce s-a anuntat ca dosarul Colectiv se va relua

Premierul Viorica Dancila va efectua, miercuri, o vizita in Muntenegru si in Macedonia. Plecarea prim-ministrului corespunde cu avizul CSM de aprobare a pensionarii judecatorului Valeriu Terceanu, ceea ce.

LOVITURA pentru VIORICA DANCILA, la o zi de la BILANTUL de guvernare! ECONOMISTII au dat alarma: Semnele ca ne indreptam spre o CRIZA

La o zi dupa ce premierul Viorica Dancila a prezentat triumfalist bilantul de Guvernare din ultimele sase luni, datele furnizate de specialisti sunt ingrijoratoare pentru economia romaneasca. Industria a.

Siegfried Muresan DESFIINTEAZA bilantul prezentat de Viorica Dancila: INFLATIE-RECORD, ATACURI la adresa justitiei, prestatii RIDICOLE pe plan extern

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan reactioneaza dupa ce Viorica Dancila a prezentat, luni, bilantul Executivului la sase luni de la preluarea guvernarii. Prim-ministrul Viorica Dancila a prezent.

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila despre evaluarea ministrilor

Premierul Viorica Dancila a facut precizari cu privire la o eventuala remaniere guvernamentala. Nu am facut inca o evaluare a ministrilor, a spus Viorica Dancila, luni seara, la Antena.

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, anunta decizii importante luate in sedinta de guvern

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a facut o serie de declaratii cu privire la preluarea de catre Ministerul Economiei a pachetului majoritar de actiuni la santierul naval Mangalia. De asemenea, a facut.

Radu Banciu: in neobraznicia ei, Viorica Dancila a facut un bilant cu marile realizari ale epocii sale. Ba, doamna, 2.000 de euro net castiga un amarat de sofer de tir, strain, in Slovenia! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre bilantul prezentat de Viorica Dancila la sase luni de mandat. Stiti care este salariul pe care il primeste un sofer de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )