Libnet.ro
UNICEF

14:15

Adriana Saftoiu, reactie dura la deciziile PNL: imi este rusine

Hotnews Hotnews,
 Adriana Saftoiu, reactie dura la deciziile PNL: imi este rusine

Deputata PNL Adriana Saftoiu critica dur strategia si deciziile liberalilor dupa preluarea guvernarii, sustinand ca ii este rusine de faptul ca partidul isi anuleaza deciziile si voteaza impotriva propriilor convingeri. continuă pe Hotnews

Adriana Saftoiu, critici dure la adresa PNL:imi este rusine. E cel mai mare haos parlamentar pe care l-am vazut

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a scris, joi seara, pe Facebook, ca-i este rusine de ultimele decizii ale liberalilor, care voteaza impotriva propriilor convingeri doar pentru un loc pe lista. E cel mai mare haos parlamentar pe care l-am vazut si asta pentru ca nu mai gandim, ci ne supunem, a scris Saftoiu.

Deputatul PNL, Adriana Saftoiu cearta Conducerea PNL si Guvernul

Adriana Saftoiu, deputat PNL scrie ca se simte rusinata de deciziile conducerii PNL. Saftoiu arata c.

Adriana Saftoiu, acuzatii dure la adresa conducerii PNL: imi e rusine!

Deputatul PNL Adriana Saftoiu reproseaza actualei conduceri a formatiunii o serie de incalcari ale promisiunilor facute de pe bancile Opozitiei.

Adriana Saftoiu, in Parlament: Persoane care faceau parte din securitate nu au nicio farama de rusine sa se abtina macar astazi. Am iesit din sala ca sa nu fluier

Persoane care faceau parte din structurile securitatii in decembrie 1989 si care ii condamnau pe golanii din Timisoara nu au nicio jena in a se afisa la sedinta solemna a Parlamentului dedicata implinirii celor 30 de ani de la Revolutia romana, spune deputatul PNL Adriana Saftoiu. Ea mai comenteaza ca, pentru a nu fluiera, a iesit din sala.

ştiri din Politica

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )