Libnet.ro
UNICEF

05:45

Bilant. Doua luni de guvernare PNL. Cele mai importante masuri

Adevărul Adevărul,
Bilant. Doua luni de guvernare PNL. Cele mai importante masuri

Vicepresedintel PNL Alba Iulia, Alin Ignat, a prezentat pe Facebook principalele realizari ale guvernarii dupa doua luni de mandat, amintind, printre altele, despre desecretizarea dosarului 10 august sau cresterea bugetului pentru Sanatate. continuă pe Adevărul

Guvernul PNL, bilant la doua luni de la preluarea mandatului. Care sunt realizarile

Partidul National Liberal a facut, duminica seara, un bilant la doua luni de la preluarea Guvernului. Printre realizarile enumerate de liberali se numara cresterea salariului minim, eliminarea split TVA, eliminarea supraaccizei la carburanti si desecretizarea dosarului 10 august, potrivit Mediafax.

MESAJE DE SF. IOAN. Cele mai frumoase mesaje, urari pe care poti sa le trimiti celor dragi

Crestinii praznuiesc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, soborul Sfantului Ioan Botezatorul, sarbatoare considerata una dintre cele mai importante sarbatori din calendarul crestin. De altfel, biserica a inchinat lui Ioan sase sarbatori: zamislirea lui 23 septembrie), nasterea 24 iunie), soborul lui 7 ianuarie), taierea capului 29 august), prima si a doua aflare a capului lui 24 februarie) si a treia aflare a capului sau 25 mai).

Guvernul Orban face bilantul la doua luni de la preluarea mandatului: Cresterea salariului minim si debirocratizarea invatamantului, printre realizari

Partidul National Liberal a realizat un bilant oficial, la doua luni de la preluarea Guvernului. Printre realizarile enumerate de liberali se numara cresterea salariului minim, eliminarea split TVA, eliminarea supraaccizei la carburanti, debirocratizarea invatamantului, dar si desecretizarea dosarului 10 august.

Pro Infrastructura despre tronsonul 2+1 alternativ de pe DN2: inainte era printre cele mai mortale sectoare, acum in primele 6 luni a fost o singura ciocnire frontala Despre ambuteiaje: Drumul e in parametri normali 97% din timp

Zona pilot de pe DN2 intre Sinesti si Movilita, unde drumul initial cu cate o banda pe sens a fost reamanejat prin marcaje la tipul 2+1 alternativ a fost un succes, sustine Asociatia Pro Infrastructura. Pe tronsonul care inainte era printre cele mai mortale de pe DN2 a avut loc in primele 6 luni o singura ciocnire frontala, spune API. Cat despre ambuteiajele create, API sustine ca acestea apar doar in doua momente ale saptamanii: vineri pe sensul spre Moldova si duminca spre Bucuresti. Monitorizarea de trafic minut cu minut arata ca, desi este una din cele mai aglomerate portiuni, zona pilot functioneaza la parametri normali in aproximativ 97% din timp pe fiecare sens, spune API.

Supergigantica Betelgeuse, una dintre cele mai stralucitoare stele vizibile, pe cale sa devina supernova. Ar putea fi chiar mai stralucitoare decat Luna pe cerul noptii

Una dintre cele mai stralucitoare stele vizibile de pe Pamant, supergigantica rosie Betelgeuse, isi pierde din stralucire, fenomen ce ar putea semnala ca este foarte aproape sa explodeze in stadiul de supernova, conform unui material publicat luni de Live Science si preluat de Agerpres.

Horoscopul AVERII. Cele mai NOROCOASE trei zodii in 2020! La cine vin banii

Cele mai norocoase zodii in 2020. Majoritatea zodiilor au lasat lucrurile neterminate. Daca in 2019 nu te-ai stresat si nu ai pus bani la ciorap, 2020 este un an perfect in care poti schimba.

Ianuarie cele mai SCAZUTE temperaturi! Prognoza ANM pentru prima luna a anului 2020

Ianuarie este luna de iarna caracterizata, in general, de cele mai scazute valori minime ale temperaturii, ca urmare a persistentei maselor de aer continental polar ce acopera in aceasta perioada jumatatea.

FC Barcelona, lider in topul echipelor care au strans cele mai multe puncte in toate competitiile. Chelsea, codasa

Finalul si inceputul de an sunt dedicate topurilor, unul dintre ele facand referire la echipele care au acumulat cele mai mute puncte in toate competitiile, de-a lungul ultimului deceniu.

Dell a anuntat cele mai usoare si mai mici laptopuri de 15 inci: au 5G si inteligenta artificiala

Noua serie de laptopuri Dell Latitude 9510, conform spuselor producatorului, include cele mai mici si mai usoare ultraportabile de 15 inci. La inceput de 2020, Dell isi extinde seria de sisteme.

Haos pe Aeroportul Otopeni. Curentul a picat si banda pentru transportul bagajelor s-a blocat, intr-una din cele mai aglomerate zile din an (VIDEO)

A fost una dintre cele mai aglomerate zile pe Aeroportul Henri Coanda. Banda de transport bagaje s-a blocat de cateva ori iar haosul s-a instalat imediat. Totodata, au fost inregistrate caderi repetate de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )