Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ciolos: Dan Barna are toate sansele sa devina presedintele Romaniei. Eu am experienta guvernarii

Hotnews Hotnews,
 Ciolos: Dan Barna are toate sansele sa devina presedintele Romaniei. Eu am experienta guvernarii

Dacian Ciolos a declarat, vineri seara, ca alianta USR-PLUS a stabilit ca Dan Barna sa fie candidatul la alegerile prezidentiale, iar el sa fie desemnat premier, dupa ce alianta 2020 USR-PLUS va ajunge la guvernare, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

USR si PLUS au decis: Dan Barna, candidat la prezidentiale. Ciolos, propunerea de premier

Dan Barna va fi candidatul USR-PLUS la prezidentiale, iar Dacian Ciolos este propunerea de premier, au stabilit vineri liderii celor doua partide. Decizia urmeaza a fi validata si de forurile de conducere ale formatiunilor.

Surse: Dan Barna, candidat la prezidentiale din partea USR-PLUS; Dacian Ciolos, premier

Vin vesti din partea USR-PLUS. Se pare ca negocierile s-ar fi terminat si s-a ales uncandidat la alegerile prezidentiale din partea Aliantei 2020. Dan Barna va fi candidatul USR-PLUS la.

Sondaj. Pe cine ati vota dintre Klaus Iohannis si Dan Barna la alegerile prezidentiale?

USR pare ca a decis candidatul al prezidentiale in persoana lui Dan Barna, consideat initial favorit. Dacian Ciolos este varianta de premier a Aliantei 2020. Dan Barna este cel de-al doile sibian care va.

Dan Barna: Provocarea viitorului presedinte va fi aceea de a contribui la generarea unei majoritati in Parlament care sa duca la caderea acestui Guvern

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca provocarea celui care va fi ales presedinte al Romaniei dupa scrutinul din aceasta toamna va fi aceea de a contribui, in masura competentelor pe care le are, la generarea unei majoritati in Parlament care sa duca la caderea acestui Guvern.

Dan Barna, candidatul Aliantei 2020 USR PLUS la prezidentiale

Presedintele USR, Dan Barna, va fi candidatul Aliantei 2020 USR PLUS la prezidentiale, iar Dacian Ci.

Mihai Fifor, atac la adresa lui Dan Barna: Avem datoria de a nu lasa tara pe mana unor aventurieri superficiali. Nu va vom permite sa dati foc tarii

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, il ataca pe liderul USR, Dan Barna. Fifor scrie pe Facebook ca PSD are datoria de a nu lasa tara pe mana unor aventurieri superficiali. Liderul Partidului Lozinca -.

Cine e Dan Barna, candidatul USR-PLUS la prezidentiale

Dan Barna, candidatul Aliantei 2020 USR-PLUS la prezidentiale, e parlamentar la primul mandat, care in timpul guvernarii tehnocrate a fost secretar de stat. Barna a preluat sefia USR in 2017, la cateva luni dupa demisia lui Nicusor Dan.

Ramona Bruynseels dezvaluie adevaratul motiv din spatele candidaturii lui Dan Barna la presedintie, din partea USR-PLUS

Ramona Ioana Bruynseels a avut o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca Dan Barna ar candidatul la prezidentiale din partea USR-PLUS. Candidata umanistilor sustine ca acestia au.

Dan Barna, despre pensiile speciale

Liderul USR, Dan Barna, afirma, referitor la pensiile speciale, ca ceea ce face PSD acum - ca incea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )