Libnet.ro
UNICEF

08:30

FLORIN CITU: PNL a ajuns la guvernare la timp

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: PNL a ajuns la guvernare la timp

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca modelul economic al guvernarii din ultimii ani a fost dupa noi potopul, dar PNL a ajuns la guvernare la timp. continuă pe Ziarul Bursa

MINISTRUL FINANTELOR FLORIN CITU: Gabriela Firea are banii pentru salarii in conturile primariei inca de ieri

Ministrul Finantelor Florin Citu scrie pe Facebook despre Gabriela si dramoletele ei, afirmand ca primarul Capitalei Gabriela Firea are banii pentru salarii in conturile primariei inca de joi, in replica la acuzatiile acesteia conform carora Ministerul Finantelor nu a virat banii pentru salariile angajatilor Primariei Capitalei si ai institutiilor din subordine. Florin Citu o acuza ca minte, ca a furat startul campaniei electorale si ca manipuleaza bucurestenii, relateaza News. ro.

Florin Citu o contrazice pe Gabriela Firea: Are banii pentru salarii in conturile Primariei de ieri. De ce i-a mintit pe bucuresteni?

Ministrul Florin Citu sustine ca primarul Gabriela Firea are banii pentru salarii in conturile Primariei Capitalei inca de joi, in replica la acuzatiile acesteia conform carora Ministerul Finantelor nu ar fi virat banii pentru salariile angajatilor Primariei si ai institutiilor din subordine.

Gabriela Firea spune ca Florin Citu a mintit si arata ca banii de salarii pentru Primaria Capitalei nu au fost virati ieri

Primarul general Gabriela Firea a postat pe Facebook mai multe imagini ca raspuns la acuzatiile lui Florin Citu, legate de banii de salarii din Primaria Capitalei.

Citu: Daca socialistii PSD-isti ar fi continuat sa guverneze Romania va garantez ca Grecia scria pe noi

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca modelul economic al guvernarii din ultimii ani a fost dupa noi potopul, dar PNL a ajuns la guvernare la timp. Daca socialistii PSD-isti ar fi continuat sa guverneze Romania va garantez ca Grecia scria pe noi, considera el, scrie News. ro.

Proiect de lege depus de Florin Roman (PNL): Detinutii, obligati sa munceasca daca vor sa beneficieze de eliberare conditionata

Deputatul PNL Florin Roman a depus un proiect de lege ce obliga persoanele condamnate sa munceasca potrivit pregatirii lor profesionale, in conditiile stabilite de penitenciarele unde sunt.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )