Libnet.ro
UNICEF

21:00

Guvernul Orban nu va abroga Legea recursului compensatoriu. Catalin Predoiu, ministrul Justitiei: Vor urma condamnari la CEDO si nu pot fi construite penitenciare noi suficient de repede (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul Orban nu va abroga Legea recursului compensatoriu. Catalin Predoiu, ministrul Justitiei: Vor urma condamnari la CEDO si nu pot fi construite penitenciare noi suficient de repede (VIDEO)

Guvernul Orban nu va aborga Legea recursului compensatoriu, propusa in perioada guvernarii asa-zis tehnocrate, dar modificata decisiv de PSD si ALDE, a anuntat Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, joi,. continuă pe B1

Legea recursului compensatoriu nu poate fi abrogata peste noapte. Anuntul lui Catalin Predoiu

Ministrul Justitiei a sustinut, cu putin timp in urma, in aceasta joi, ca Legea recursului compensatoriu nu poate fi abrogata peste noapte, in cadrul unei conferinte de presa. Catalin Predoiu a facut mai multe declaratii in acest sens, fiind vorba despre o masura pe care guvernele PSD care au tot circulat au promovat-o, alaturi de .

Catalin Predoiu: Legea recursului compensatoriu va fi modificata in Parlament, a iesi cu o ordonanta de urgenta ar fi putin hazardat

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat marti ca Legea recursului compensatoriu va fi modificata in Parlament, precizand ca, la momentul actual, a iesi cu o ordonanta de urgenta pe acest subiect ar fi putin hazardat, informeaza Agerpres.

Ludovic Orban face anuntul: Abrogarea recursului compensatoriu este intre masurile urgente din programul de guvernare

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca abrogarea recursului compensatoriu este intre masurile urgente din programul de guvernare al PNL. Asta vom face si Asta e.

Ludovic Orban anunta ca masura urgenta un proiect de lege privind abrogarea recursului compensatoriu: Vom gasi cea mai buna solutie pentru abrogarea prevederilor care au pus in pericol viata si integritatea fizica a cetatenilor romani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in debutul sedintei de Guvern un proiect de lege privind abrogarea recursului compensatoriu. As vrea sa spulber orice fel de indoiala privind programul de.

Catalin Predoiu si recursul compensatoriu. Sau de ce, pana la urma, PNL e la fel ca PSD

Iesirea publica de astazi a domnului Catalin Predoiu a consternat, efectiv, intreaga societate. Dupa ce, cu multa speranta, dupa cum o dovedeste si scorul de la alegerile prezidentiale, romanii s-au pronuntat in favoarea trimiterii la lada de gunoi a istoriei a unuia dintre cele mai sinistre personaje pe care le-a dat vreodata politica din Romania, asteptarile erau foarte mari.

USR considera o urgenta abrogarea legii recursului compensatoriu

USR considera ca abrogarea legii recursului compensatoriu este o urgenta, iar vicepresedintele forma.

Parlamentarii USR, dezamagiti de ministrul Justitiei: Abrogarea recursului compensatoriu si desfiintarea sectiei de investigare a magistratilor, o urgenta

USR critica decizia Ministerului Justitiei de a amana abrogarea Legii recursului compensatoriu si desfiintarea Sectiei Speciale pana la finalizarea unei analize. Partidul ii cere ministrului Justitiei, totodata, sa nu organizeze concursuri pentru noii procurori sefi de la Parchetul General, DNA si DIICOT fara modificarea legii.

Guvernul Orban nu poate desfiinta peste noapte Sectia speciala. Ministrul Predoiu: Ne-am angajat, in negocierile politice, sa nu dam OUG in domeniul justitiei, ci sa obtinem consensul Parlamentului (VIDEO)

Guvernul Orban nu isi poate asuma o desfiintare peste noapte a Sectiei pentru investigarea infractiunilor in justitie, pentru ca si-a luat angajamentul fata de partenerii din Parlament sa nu apeleze la.

Ministrul Justitiei, scrisoare catre toti magistratii din Romania. Catalin Predoiu le-a adresat 4 intrebari esentiale pentru viitorul sistemului judiciar

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a trimis o scrisoare catre toate parchetele si instantele din tara, prin care ii consulta pe magistrati pe patru teme importante, si anume pensionarea anticipata a.

Ordonanta 114, modificata de Guvernul Orban. Ce se intampla pana la sfarsitul anului

Premierul Orban a anuntat faptul ca guvernul ar putea sa-si asume raspunderea in Parlament pentru modificarea Ordonantei 114. Ce s-ar putea schimba pana la finalul anului curent? Guvernul Orban modifica Ordonanta 1142018 Prim-ministrul Romaniei a sustinut faptul ca guvernul pe care-l conduce ar putea sa-si asume raspunderea in Parlament pentru modificare Ordonantei 114. Raspunsul opozitiei .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )