Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ion Stefan, despre proiectul din guvernarea PSD pentru care Cumpanasu a fost pus sub acuzare de autoritati: Am platit 1,4 milioane de lei pentru 10 hartii. Am inaintat dosarul catre DNA (VIDEO)

B1 B1,
Ion Stefan, despre proiectul din guvernarea PSD pentru care Cumpanasu a fost pus sub acuzare de autoritati: Am platit 1,4 milioane de lei pentru 10 hartii. Am inaintat dosarul catre DNA (VIDEO)

Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, a precizat, miercuri seara, ca a inaintat catre DNA proiectul din timpul guvernarii PSD in care a fost implicat Alexandru Cumpanasu in guvernarea PSD, pentru care ministerul. continuă pe B1

Ministrul Lucrarilor Publice vrea sa aduca administratia la un click distanta de cetatean. Ion Stefan: Trasabilitatea proiectelor din PNDL este publica in minister inca se plimba dosarele cu caruciorul

Ion Stefan, ministrul Lucrarilor Publice, a anuntat, in direct pe B1 TV, ca obiectivul sau este sa aduca administratia la un click distanta de cetatean, precizand ca trasabilitatea proiectelor.

PSD Iasi, despre proiectul de buget: Guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie

Filiala ieseana a PSD sustine ca guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie, social-democratii ieseni precizand ca, potrivit proiectului de buget, anul viitor investitiile autoritatilor locale vor fi blocate.

PSD IASI, DESPRE PROIECTUL DE BUGET: Guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie

Filiala ieseana a PSD sustine ca guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie, social-democratii ieseni precizand ca, potrivit proiectului de buget, anul viitor investitiile autoritatilor locale vor fi blocate.

Ion Stefan anunta restructurari masive in Ministerul Dezvoltarii: E institutia celor care au gravitat in jurul PSD, in jurul lui Shhaideh si Liviu Dragnea. Constat mai nou ca sunt angajate 12 familii (VIDEO)

Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca a gasit un minister al familiei la preluarea mandatului, in contextul in care toti angajatii erau persoane ce au.

Pentru o plata la Ministerul Dezvoltarii este nevoie de 14 semnaturi. Ministrul Ion Stefan: Disipam responsabilitatea si nu e nimeni vinovat. in Romania, de 30 de ani, nu e nimeni vinovat (VIDEO)

Pentru un ordin de plata este nevoie de 14 semnaturi la Ministerul Dezvoltarii, a explicat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ministrul Ion Stefan, care a precizat ca, astfel, responsabilitatea este disipata,.

Peste 1 miliard de lei catre 1.500 de proiecte din PNDL. Ministrul Ion Stefan: Platile vor continua pana la sfarsitul anului

Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, a semnat, marti, documentele pentru plata a 1,014 miliarde de lei, reprezentand solicitarile depuse de unitati administrativ-teritoriale pentru decontarea.

Comisia de acord unic, implementata de la 1 ianuarie. Ministrul Ion Stefan: Certificatele de urbanism vor fi obtinute fara nenumarate drumuri la primarie, printr-o procedura online (VIDEO)

Ion Stefan, ministrul Lucrarilor Publice, a anuntat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca Guvernul Orban va implementa, de la 1 ianuarie, Comisia de acord unic, care va reduce birocratia din sectorul.

Florin Roman (PNL) vorbeste despre un santaj din partea PSD: alegeri locale in doua tururi pentru OUG in vacanta parlamentara

Deputatul PNL Florin Roman a dezvaluit, marti seara, ca PSD i-a propus un troc: pentru ca Guvernul Orban sa poata emite ordonante de urgenta in vacanta parlamentara, PNL trebuie sa scoata de pe ordinea de zi de miercuri proiectul privind alegerile locale in doua tururi, conform Digi24.

Gabriela Firea, lovitura dura la adresa lui Liviu Dragnea. Ce spune despre realizarile fostului lider PSD

Gabriela Firea a fost aleasa, luni, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bucuresti. Primarul General al Capitalei nu a ratat ocazia sa il atace pe fostul lider social-democrat Liviu Dragnea, despre care a spus ca nu si-a respectat promisiunile si ca s-a temut de candidatura la alegerile prezidentiale. Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: intre .

Dezvaluiri senzationale din interiorul PSD. De ce se temea Liviu Dragnea de Gabriela Firea

Marcel Ciolacu a declarat, luni, la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, ca fosta conducere a partidului s-a temut de ascensiunea Gabrielei Firea, facand referire la presedintia lui Liviu Dragnea. Presedintele interimar al PSD a precizat ca primarul Capitalei este al doilea cel mai votat om din Romania. Dezvaluiri din interiorul PSD. Marcel Ciolacu sustine .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )