Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un lider PSD a rabufnit dupa ce Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in Parlament: Blestemul guvernarii Boc ne ajunge din nou

Antena3 Antena3,
Un lider PSD a rabufnit dupa ce Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in Parlament: Blestemul guvernarii Boc ne ajunge din nou

Presedintele PSD Neamt Ionel Arsene a avut o reactie dura dupa ce Guvernul Orban si-a asumat raspunderea pe Legea bugetului pe 2020, spunand ca este pentru prima data, in ultimii 30 de ani, cand bugetul tarii nu este discutat in Parlament. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, reactie dura dupa ce Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in Parlament: Este cel mai puternic atac la democratie. PNL isi bate joc de romani

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a avut o reactie dura dupa ce Guvernul Orban si-a asumat raspunderea pe Legea bugetului pe 2020, spunand ca este cel mai puternic atac la democratie si ca PNL calca in picioare orice norma consitutionala.

Fostul presedinte al CCR spulbera planul PSD inainte ca Guvernul Orban sa-si asume raspunderea in Parlament

Augustin Zegrean a declarat, luni, ca o contestare la Curtea Constitutionala a legii bugetului de stat pe anul 2020 nu inseamna neaparat blocarea actului normativ, iar seful statului ar putea proceda la promulgarea legii.

Urmatoarea sarcina urgenta pentru guvernul Orban: deblocarea ministerelor. Un test major, decisiv in viitoarele alegeri

In ministere nu se mai lucreaza. Functionarii nu stiu daca mai raman sau pleaca. inteleg ca promovarea bugetului de stat si modificarile la OUG 114 erau urgente, si au ocupat toata activitatea guvernului. Dar acum, cand guvernul si-a asumat raspunderea pe cele doua acte normative de maxima importanta, pasul urmator ar trebui sa fie aprobarea HG-urilor privind organizarea si functionarea ministerelor, cu schema de personal aferenta.

PSD renunta la motiunea de cenzura impotriva Guvernul Orban, insa ataca legea bugetului la CCR

CEx al PSD a decis, luni, ca nu va depune motiune de cenzura impotriva Guvernul Orban, insa, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, ca va ataca la CCR, adoptarea bugetului de stat prin angajarea raspunderii Guvernului.

Interzicerea cumulului pensiei cu salariul: cine face exceptie de la regula. Guvernul Orban a cedat

Guvernul Orban face un pas in spate, dupa ce a fost amenintat cu greva. Totul se petrece dupa ce guvernul de la conducere a renuntat sa reduca sporul pentru conditii periculoase si vatamatoare din salariul de baza. Cine va face exceptie de la regula si cu ce decizie vine Partidul National Liberal? Guvernul Orban cedeaza! .

Gabriela Firea il condamna pe Liviu Dragnea, inainte de CEx. Suferim si acum! Ce spune despre fostul lider PSD

Primarul general al Capitalei continua seria atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea. Gabriela Firea spune ca, pe plan personal, ii pare rau pentru ceea ce i se intampla fostului presedinte al PSD. Firea nu il poate ierta insa pentru deciziile drastice pe care le-a luat si care au slabit increderea alegatorilor in social-democrati. Gabriela Firea: .

USR face din nou apel la Guvernul Orban sa ia o decizie pe care romanii o cer: alegerea primarilor in doua tururi

USR face din nou apel la Guvernul Orban sa ia o decizie pe care romanii o cer, respectiv alegerea primarilor in doua tururi. Nu ne permitem sa mai avem primari alesi cu 10 la suta din voturile cetatenilor, asa cum sunt multe cazuri in prezent, a transmis USR.

Cine va putea cumula pensia cu salariul de la stat. Exceptiile anuntate de Guvernul Orban

Guvernul Orban a hotarat ca de anul viitor nu se va mai putea cumula pensia cu salariul incasat de la stat. Cu toate acestea, exista cateva exceptii de angajati care vor putea face acest lucru.

Cine va putea cumula pensia cu salariul de la stat. Exceptiile anuntate de Guvernul Orban

Guvernul Orban a hotarat ca de anul viitor nu se va mai putea cumula pensia cu salariul incasat de la stat. Cu toate acestea, exista cateva exceptii de angajati care vor putea face acest lucru.

Guvernul Orban merge in Parlament pentru angajarea raspunderii pe buget si modificarea Ordonantei 114

Guvernul Orban va merge luni, la ora 16. 00, in Parlament, pentru a-si angaja raspunderea pe proiectul de buget, pe proiectul de buget al asigurarilor sociale de stat si pe modificarile la Ordonanta 114.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2142 seconds )