Libnet.ro
UNICEF

00:07

RALUCA TURCAN: Demiterea ministrului Ecaterina Andronescu era necesara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Demiterea ministrului Ecaterina Andronescu era necesara

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan ii solicita premierului Viorica Dancila ca, odata cu nominalizarea noului ministru al Educatiei, sa transforme acest domeniu intr-o prioritate reala a guvernarii. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Turcan: Demiterea ministrului Ecaterina Andronescu era de mult necesara, dar nu este suficienta pentru a scoate din groapa educatia din Romania

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan ii solicita premierului Viorica Dancila ca, odata cu nominalizarea noului ministru al Educatiei, sa transforme acest domeniu intr-o prioritate reala a guvernarii.

Deputatul PNL Mara Mares cere demisia ministrului Ecaterina Andronescu pentru comentariile in Cazul Caracal: Afirmatia este similara cu declaratii de tipul avea fusta prea scurta

Deputatul PNL Mara Mares ii cere demisia ministrului Educatiei Ecaterina Andronescu, dupa ce aceasta a declarat, referitor la Cazul Caracal, ca a invatat de acasa sa nu se urce cu un strain intr-o masina.

Ecaterina Andronescu, despre declaratia pentru care a fost demisa: O interpretare absolut scoasa din context Am slujit institutia de la 8.00 dimineata pana la miezul noptii

Ecaterina Andronescu sustine ca declaratiile care au dus la demiterea sa din functia de ministru al Educatiei au fost interpretate intr-o maniera absolut scoasa din context, fara niciun fel de legatura cu ceea ce a gandit ea. Ea a mai spus, vineri seara, ca i se pare oarecum mai nepotrivit sau neobisnuit ca a aflat din presa despre decizia premierului Viorica Dancila.

Ecaterina Andronescu, despre declaratia pentru care a fost demisa: O interpretare absolut scoasa din context

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a apreciat vineri ca declaratiile care au dus la demiterea sa au capatat o interpretare absolut scoasa din context si a mentionat ca i se pare mai.

Dancila a demis-o pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei

ACTUALIZARE Ecaterina Andronescu, despre declaratia pentru care a fost demisa: O interpretare absolut scoasa din context ----- * ACTUALIZARE - Andronescu, dupa demitere: Intentia mea era de a spune, ceea ce am si spus de fapt, ca, daca parintii nu le spun, noi, la scoala, avem obligatia sa ii ajutam pe copii sa inteleaga sa se fereasca de raufacatori. Acesta era mesajul meu, din toamna sa generam o campanie in scoli sa ii ferim de raufacatori. ) nu asta era intentia mea de a o acuza cumva pe Alexandra sau pe parintii ei. Niciun moment nu am gandit asa si nici nu am cum sa gandesc asa.

Culisele demiterii lui Andronescu. Era oricum pe lista neagra a premierului, insa nimeni nu a vrut sa preia Educatia. A ajuns ministru dupa episodul Razgandica

Ecaterina Andronescu se afla pe lista ministrilor care ar fi fost oricum remaniati. Declaratia scandaloasa despre copiii care stau la ocazii doar i-a grabit sfarsitul ministerial. De altfel, premierul Viorica Dancila a incercat s-o demita pe Ecaterina Andronescu la pachet cu Carmen Dan, insa nu a gasit pe nimeni care sa-si asume portofoliul Educatiei, sustin surse politice pentru Adevarul. Daniel Breaz ar putea ramane titular la Educatie.

Ecaterina Andronescu, demisa de Viorica Dancila, dupa declaratiile de la Antena 3. Ce spunea ministrul Educatiei

Ecaterina Andronescu a fost demisa din functia de ministru al Educatiei, dupa declaratia sa facuta in cursul serii trecute, la Antena 3, in cazul crimelor de la Caracal. Aceasta a sustinut ca a invatat de acasa sa nu se urce in nicio masina straina. De exemplu, Alexandra m-am interesat la Inspectoratul Scolar mergea .

Ecaterina Andronescu a fost demisa pentru declaratiile in cazul Caracal. Am aflat de la televiziune, premierul nu m-a cautat

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost demisa de premierul Viorica Dancila, pentru declaratiile profund gresite date in cazul Caracal. Pentru preluarea interimatului la Ministerul Educatiei va fi propus Valer-Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii. Andronescu a declarat ca premierul nu a cautat-o, iar ea a aflat de la tv ca a fost demisa. Cine este Daniel Breaz, propus interimar la Educatie. A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este Eminescu, cel mai mare poet care l-a dat RomaniaMinistrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a afirmat joi seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina.

DANCILA CATRE ECATERINA ANDRONESCU: Va rog sa luati in considerare inceperea anului scolar in 16 septembrie

Premierul Viorica Dancila a rugat-o, astazi, pe Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, sa ia in considerare inceperea anului scolar in 16 septembrie.

Masurile categorice ale d-nei Ecaterina Andronescu - credibilitatea si acoperirea lor morala

Cred ca de data aceasta ministrul Educatiei, d-na prof. univ. dr. ing. Ecaterina Andronescu, are dreptate. Masurile ferme care, altminteri s-au lasat indelung asteptate si pe care nici d-na Andronescu nu a avut indrazneala sa le ia cu ocazia celor trei mandate fractionate anterioare, se impun cu maxima necesitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )