Libnet.ro
UNICEF

19:47

Victor Ponta, scenariu-soc pe scena politica: Cred ca ne intoarcem zece ani inapoi

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, scenariu-soc pe scena politica: Cred ca ne intoarcem zece ani inapoi

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, prevede un scenariu sumbru pentru romani pe scena politica, subliniind ca ne intoarcem zece ani inapoi. Fostul premier a declarat marti, la Galati, ca masurile preconizate a fi luate de guvernul Orban amintesc de ceea ce s-a intamplat in Romania in urma cu zece ani, acestea fiind copiate dupa cele ale guvernarii Boc. continuă pe Antena3

Victor Ponta sustine ca ar fi putut recupera cei 600 de milioane de dolari de la KazMunaiGas: Marea problema nu a fost convertirea datoriei in actiuni, ci ca au convertit-o cat sa aiba ei majoritatea (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, marti seara, in direct pe B1 TV, ca gasise o solutie, in perioada cand era premier, prin care statul roman si-ar fi putut recuperat datoria de circa 600 de milioane de dolari de la.

Victor Ponta DEZMINTE o apropiere Pro Romania-PSD: Vom avea candidati proprii la alegerile locale

Victor Ponta a declarat marti, la Galati, ca este exclus ca Pro Romania sa se alature PSD la alegerile locale de anul viitor. Ponta spune ca partidul pe care il conduce va avea candidati proprii la primarii.

Victor Ponta dezvaluie adevaratele intentii ale lui Ludovic Orban

Victor Ponta a marturisit care sunt adevaratele intentii ale lui Ludovic Orban privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Victor Ponta acuza liberalii ca procedeaza precum social-democratii: PNL devine noul PSD

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, a avut o reactie dura la adresa liberarilor, dupa ce un alt treilea deputat si-a anuntat demisia din PSD si inscrierea in PNL, adaugand ca PNL devine noul PSD.

Victor Ponta ii avertizeaza pe romani. Ce spune fostul premier despre o noua criza economica

Victor Ponta critica Guvernul condus de Ludovic Orban pentru masurile anuntate si face o paralela cu situatia din urma cu 10 ani, cand premier era Emil Boc. Presedintele Pro Romania vorbeste despre o noua criza economica ce ar putea fi resimtita din plin de romani. Victor Ponta: Am vazut ca masurile propuse de guvernul Orban .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )