Libnet.ro
UNICEF

20:32

Elena Udrea, la un pas sa scape de dosarul Hidroelectrica

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, la un pas sa scape de dosarul Hidroelectrica

Elena Udrea este asteptata vineri la sediul DNA, unde a fost citata pentru audieri in dosarul Hidroelectrica. Udrea, fost ministru al Turismului, este acuzata ca ar fi luat cinci milioane de dolari s. continuă pe Antena3

Elena Udrea, audiata la DNA in dosarul Hidroelectrica

Elena Udrea este asteptata vineri la sediul DNA, unde a fost citata pentru audieri in dosarul Hidroelectrica. Udrea, fost ministru al Turismului, este acuzata ca ar fi luat cinci milioane de dolari s.

Elena Udrea, la DNA in dosarul Hidroelectrica

Elena Udrea este asteptata vineri la sediul DNA, unde a fost citata pentru audieri in dosarul Hidroelectrica. Udrea, fost ministru al Turismului, este acuzata ca ar fi luat cinci milioane de dolari s.

Elena Udrea, audiata la DNA in dosarul Hidroelectrica

Elena Udrea a ajuns, in aceasta dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), unde va fi audiata in dosarul Hidroelectrica.

DNA a restrans acuzatiile in cazul Elenei Udrea, in dosarul Hidroelectrica

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea a scapat de o parte dintre acuzatiile aduse impotriva sa in dosarul Hidroelectrica, au anuntat avocatii acesteia. Elena Udrea a aflat vineri de decizia luata de catre DNA, dupa ce anterior fusese chemata la audieri. Mai mult, fostul ministru a scapat si de masurile preventive.

Elena Udrea, intrebata de un jurnalist daca are ceva de impartasit in legatura cu campania metoo: Nu stiu campania aceasta, nu ma uit pe Facebook

Elena Udrea a fost intrebata vineri, in fata sediului DNA, de un jurnalist daca stie campania metoo de pe retelele de socializare si daca ar avea ceva de impartasit. Nu stiu campania aceasta, nu ma uit pe Facebook, a raspuns Udrea. Elena Udrea este audiata, vineri, la DNA, ea precizand ca a fost chemata intr-un dosar mai vechi privind Hidroelectrica.

Elena Udrea a fost audiata la DNA

Elena Udrea s-a prezentat vineri la sediul DNA ea precizand ca a fost chemata intr-un dosar mai vechi privind Hidroelectrica si de care se ocupa procurorul Mihaiela Moraru Iorga revocat din DNA.

Dumitru Coarna: Traian Basescu si Elena Udrea au recunoscut ca dosarul Telepatia a fost o facatura-VIDEO

Dumitru Coarna a explicat vineri, la emisiunea 100 de minute de la Antena 3, ca atat Traian Basescu cat si Elena Udrea au recunoscut ca dosarul Telepatia a fost de fapt Apar probe directe din.

Elena Udrea a fost intrebata daca are ceva de impartasit in legatura cu campania me too. Cum a raspuns

Elena Udrea s-a prezentat vineri la DNA, aceasta afirmand, la iesirea din sediul Parchetului, ca au fost restranse acuzatiile in dosarul privind mita de cinci milioane de dolari. Dupa ce a.

Elena Udrea, din nou in fata procurorilor DNA: Fostul ministru este acuzata ca ar fi primit 5 milioane de dolari de la un afacerist pentru un trafic de influenta

Continua problemele penale pentru Elena Udrea! Fostul ministrul al Dezvoltarii din guvernul Boc s-a prezentat in fata procurorilor DNA pentru a fi audiata in urma unei plangeri penale depuse de.

Elena Udrea, din nou in fata procurorilor DNA: Fostul ministru este acuzata ca ar fi primit 5 milioane de dolari de la un afacerist pentru un trafic de influenta (VIDEO)

UPDATE:La sosirea la DNA pentru a da noi declaratii, Elena Udrea a afirmat ca ar trebui ca toti cei implicati in dosar sa fie reaudiati pentru ca in prima faza a cercetarii s-ar fi pus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )