Libnet.ro
UNICEF

24 Apr.

Listarea la bursa a Hidroelectrica este in dezbatere publica, vom vorbi despre listarea popriu-zisa probabil in 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Listarea la bursa a Hidroelectrica este in dezbatere publica, vom vorbi despre listarea popriu-zisa probabil in 2018

Ministrul Energiei, Toma Petcu a declarat, in cadrul conferintei Live Business organizata de Economica. net, ca listarea la bursa a Hidroelectrica se afla inca in dezbatere publica, adaugand ca listarea propiu-zisa este preconizata anul viitor. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul energiei: Vom vorbi despre listarea propriu-zisa a Hidroelectrica in 2018

Ministrul energiei, Toma Petcu, sustine ca listarea Hidroelectrica pe bursa ar putea avea loc anul viitor. Deocamdata, proiectul pentru listarea la bursa a Hidroelectrica este in dezbatere publica, astfel ca vom vorbi despre listarea popriu-zisa probabil in 2018, a declarat, luni, Toma Petcu, in cadrul unei conferinte Live Business.

Proiectul Legii redeventelor, pus in dezbatere publica

Ministerul Economiei a pus astazi in dezbatere publica proiectul de Lege pentru reglementarea sistemului de redevente al concesiunilor resurselor minerale, petroliere si hidrominerale.

Taxele si impozitele pentru 2018 au fost lansate in dezbatere publica

Municipalitatea oradeana a lansat in dezbatere publica proiectul privind taxele si impozitele locale pentru anul 2018, urmand sa fie aprobat in sedinta din luna noiembrie a Consiliului Local. Printre modificari se numara reduceri de taxe pentru proprietarii de terase si cluburi, dar si suprataxari pentru proprietarii de teren si pentru persoane juridice.

Noua lege a redeventelor, pusa in dezbatere publica: Pentru productia onshore de petrol si gaze, redeventele vor fi la fel ca acum, dar apar modificari pentru cea offshore, fiind introdusa o cota fixa si una variabila

Ministerul Economiei a pus luni in dezbatere publica un proiect de lege pentru reglementarea sistemului de redevente al concesiunilor resurselor minerale, petroliere si hidrominerale. Practic, pentru toate aceste resurse va exista un singur cadru legal privind redeventele, nu separat ca acum. In ceea ce priveste reglementarile privind redeventele petroliere, asteptate de cel putin trei ani, nu apar mari modificari fata de ce prevede legea in prezent. In cazul productiei onshore de gaze si titei, revedentele raman la fel ca acum. In cazul productiei offshore cea din Marea Neagra), redeventa va fi formata dintr-o cota fixa si una variabila, in functie de volumul de volumul de titei si gaze extras.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 24 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )