Libnet.ro
UNICEF

15:32

Victor Ponta, mesaj pentru baietii destepti

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj pentru baietii destepti

Mai tineti minte baietii destepti de la Hidroelectrica? Iata de ce i-am eliminat de la compania de stat: pentru ca Hidroelectrica sa inregistreze acum un PROFIT RECORD de 725 milioane lei in primul. continuă pe Antena3

Victor Ponta, AMENDAT pentru ca nu a respectat o decizie judecatoreasca

Premierul Victor Ponta a fost amendat cu 20% din salariul minim brut pe economie pentru fiecare zi de intarziere de punere a in aplicare a unei decizii judecatoresti in cazul Rompetrol-Rafinare, a decis Curtea de.

Victor Ponta, AMENDAT pentru ca nu a respectat o decizie judecatoreasca

Premierul Victor Ponta a fost amendat cu 20% din salariul minim brut pe economie pentru fiecare zi de intarziere de punere in aplicare a unei decizii judecatoresti in cazul Rompetrol-Rafinare, a decis Curtea de Apel Constanta.

Victor Ponta, mesaj de ultima ora. Sute de mii de romani asteptau asta

O masura de dreptate sociala: romanii care au lucrat in conditii grele in grupa I si a II-a de munca vor primi 8234;pensii8236; mai mari! inca de anul trecut am discutat cu partenerii internationali si am.

Victor Ponta are un mesaj pentru romanii care l-au sustinut. Vezi prima fotografie cu premierul in spitalul din Istanbul

La doua ore de la aparitia publica, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj pentru romanii care l-au sustinut cat a fost internat, dar si pentru medicii turci care l-au ingrijit. Multumesc tuturor.

Victor Ponta, primul mesaj dupa revenirea in tara: Multumesc tuturor celor care in aceste saptamani dificile au fost cu inima alaturi de mine!

Premierul Victor Ponta a postat miercuri pe Facebook, dupa revenirea in tara, un mesaj de multumire, adresat celor care i-au fost alaturi in ultima perioadaMultumesc tuturor celor care in aceste.

Victor Ponta, despre cresterea pensiilor: Am pus bani deoparte pentru aceasta masura de dreptate sociala

Premierul Victor Ponta a transmis marti un mesaj, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, in care anunta o crestere a pensiilor, ca masura reparatorie pentru austeritatea din urma cu 5 ani. O masura .

Victor Ponta, despre participarea lui Klaus Iohannis la Cina de Iftar: Un gest laudabil si normal din partea unui Presedinte al unei tari democratice

Premierul Victor Ponta a trimis un mesaj, pe pagina personala de Facebook, prin care lauda gestul presedintelui Klaus Iohannis pentru participarea la Cina de Iftar, unde seful statului s-a intalnit cu.

Victor Ponta: Scaderea 8234;TVA8236; la alimente, cea mai buna masura luata de un guvern in ultimii ani. Avem prima scadere a preturilor de consum din ultimii 25 de ani

Premierul Victor Ponta sustine, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca scaderea TVA la alimente este cea mai buna masura adoptata de Guvern in ultimii ani, lucru confirmat si de datele publicate de Institutul.

Traian Basescu, mesaj pentru muftiul musulmanilor: Ciocul mic

Traian Basescu si-a exprimat, din nou, dezaprobarea fata de intentia Guvernului de a se construi cea mai mare moschee din Europa in Bucuresti. Astfel, Basescu i-a transmis muftiului ciocul mic, pe Victor Ponta si Klaus Iohannis i-a numit nesabuiti si lui Erdogan i-a spus sa propovaduiasca in alta parte.

Victor Ponta semneaza Programul Operational de Infrastructura Mare pentru perioada 2014-2020. Romania primeste 12 miliarde de euro din fonduri comunitare (VIDEO)

Premierul Victor Ponta semneaza vineri Programul Operational de Infrastructura Mare pentru perioada 2014-2020, care include componente de transport, mediu si energie. Ponta a precizat, astazi, in cadrul unei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )