Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum ii reevalueaza Viorica Dancila pe tradatorii reveniti in PSD

Adevărul Adevărul,
Cum ii reevalueaza Viorica Dancila pe tradatorii reveniti in PSD

Prim-ministrul Viorica Dancila a precizat ca nu le-a promis nimic deputatilor Cornel Itu si Horia Nasra, alesi care au revenit in PSD dupa ce zilele trecute isi anuntasera plecarea. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. Premierul Viorica Dancila, despre planul PSD pentru a ramane la Putere

Premierul Viorica Dancila va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre incercarea de a ramane la guvernare, in contextul in care joi se voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei. Se asteapta la tradari in partid? Demisioneaza din fruntea PSD in cazul in care motiunea trece? Cum va colabora cu presedintele Klaus Iohannis daca motiunea pica? Va merge pana la capat in cursa pentru prezidentiale sau e posibil sa se retraga?.

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

Victor Ponta, scenariu-soc pe scena politica: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, fostul premier si liderul Pro Romania, crede ca daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Are dreptate doamna Dancila. in.

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

Viorica Dancila, intalnire de urgenta cu liderii PSD la Vila Lac

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit de urgenta cu parlamentarii PSD la Vila Lac. Viorica Dancila i-a chemat pe toti parlamentarii PSD la o discutie informala, departe de ochii presei. intalnirea are.

Viorica Dancila o ameninta pe Ana Birchall cu judecata PSD in scandalul Sectiei Speciale: Nu reprezinta pozitia partidului

Premierul Viorica Dancila o ameninta pe Ana Birchall, ministrul Justitiei cu judecata PSD in scandalul care vizeaza o eventuala desfiintare a Sectiei Speciale de Investigare a Magistratilor. Dancila.

VIORICA DANCILA: Nu il voi gratia pe Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, ca, daca ar ajunge presedintele Romaniei, nu l-ar gratia pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. intrebata intr-o emisiune, daca l-ar gratia pe fostul presedinte al PSD, in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei, dupa alegerile din noiembrie, Viorica Dancila a raspuns: Nici nu se pune problema. Nu.

PSD insista cu Dan Nica. Viorica Dancila: Nu a fost respins Comisia Europeana anunta marti ca a refuzat noul candidat pentru postul de comisar european al Transporturilor

Premierul Viorica Dancila sustine, in continuare, ca Dan Nica nu a fost respins, desi Comisia Europeana anuntase marti, prin vocea purtatorului sau de cuvant, ca si al doilea candidat trimis de Guvernul.

Viorica Dancila, inregistrata cand ii santajeaza voalat pe parlamentarii PSD: Premierul le-a explicat ca miza motiunii sunt dosarele penale si distribuirea banului public

Premierul Viorica Dancila si vicepremierul Daniel Suciu le-au explicat parlamentarilor PSD ca miza motiunii de cenzura o reprezinta dosarele penale, Sectia speciala si numirea procurorilor, precum si ca vor.

Victor Ponta si PSD, poveste fara sfarsit. Vrea sau nu fostul lider social-democrat sa distruga partidul, cum il acuza Viorica Dancila: O sa fiu foarte politicos (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a catalogat, marti seara, in direct pe B1TV, drept prostii acuzatiile pe care i le aduce premierul Viorica Dancila, potrivit carora acesta ar vrea sa distruga.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )