Libnet.ro
UNICEF

08:15

Fifor, despre parlamentarii care s-au reintors in PSD: Uneori colegii mai rabufnesc

Adevărul Adevărul,
Fifor, despre parlamentarii care s-au reintors in PSD: Uneori colegii mai rabufnesc

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat miercuri in Parlament ca deputatii clujeni Horia Nasra si Cornel Itu care astazi au revenit in PSD dupa ce saptamana trecuta treceau la Pro Romania ca nu au fost ademeniti cu nimic si ca momentul in care au plecat a fost o rabufnire. continuă pe Adevărul

Fifor, despre demersul a 7 membri CSM privind inregistrarile cu Dancila: Ma asteptam ca CSM sa se supere cand Iohannis a cerut demisia unui sef de parchet

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, nu vrea sa comenteze afirmatiile facute de Viorica Dancila la o sedinta cu parlamentarii, potrivit unor inregistrari aparute in spatiul public, pe motiv ca nu a participat la acea sadinta, dar ii ataca pe cei 7 membri ai CSM care au cerut sesizarea Curtii Constitutionale in cazul premierului. El spune ca se astepta ca CSM sa se supere foarte tare atunci cand presedintele Klaus Iohannis a cerut demisia sefului DIICOT.

Victor Ponta, mesaj pentru parlamentarii care s-au intors in PSD: Le-am oferit sansa sa iasa din minciuna. Sa nu spuna ca NU au avut alternativa!

Fostul premier Victor Ponta le-a transmis deputatilor care s-au razgandit si s-au reinscris in PSD, dupa ce anterior au anuntat ca adera la formatiunea PRO Romania, ca el le-a oferit o alternativa si.

Dezvaluirea unor fosti colegi despre soferul care a provocat tragedia din Ialomita. Ce s-a intamplat cu barbatul

Soferul de TIRcare a intrat pe contrasens si a provocat tragedia din Ialomita, soldata cu zece morti, avea momente in care atipea la volan, sustin colegii barbatului, potrivit stirileprotv. ro. Fostii.

Stirile ProTV: Dezvaluirea unor fosti colegi despre soferul care a provocat tragedia din Ialomita

Soferul de TIR, care a intrat pe contrasens si a provocat tragedia din Ialomita soldata cu 10 morti, avea momente in care atipea la volan.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )