Libnet.ro
UNICEF

11:30

Fostul sef al ANPC, Horia Constantinescu, candideaza pentru Primaria Constanta

B1 B1,
Fostul sef al ANPC, Horia Constantinescu, candideaza pentru Primaria Constanta

Cunoscut drept Cattani de pe litoral pentru felul in care actiona in fruntea Protectiei Consumatorului din Constanta, Horia Constantinescu a anuntat ca va intra in cursa pentru Primaria. continuă pe B1

Fostul sef al Transelectrica a fost condamnat la 2 ani si opt luni cu suspendare. El si-a falsificat diploma de studii

Fostul sef Transelectrica Marius Danut Carasol a fost condamnat, luni, de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare. Danut Carasol este acuzat ca a folosit documente false care atestau studiile necesare pentru angajarea in companie. Decizia nu este definitiva.

Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu. Cine e pe primul loc

Potrivit unui sondaj CURS realizat in perioada 23 ianuarie- 6 februarie, Gabriela Firea, actualul primar, are cea mai mare cota de incredere pentru un nou mandat la Primaria Bucuresti. Urmatoarea personalitate este Traian Basescu, cu 29%, urmat apoi de Nicusor Dan. Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu Sondajul CURS .

Activistul rus Piotr Pavlenski si prietena sa au fost plasati in arest preventiv, in cadrul scandalului sexual care a dus la retragerea lui Benjamin Griveaux din cursa pentru Primaria Parisului

Artistul rus Piotr Pavlenski si prietena sa au fost plasati in arest preventiv in cadrul anchetei cu privire la difuzarea unor filmulete cu caracter sexual care l-au scos din cursa electorala pentru primaria Parisului pe Benjamin Griveaux, candidat din partea partidului presedintelui Emmanuel Macron, informeaza duminica AFP, citand surse de pe langa Parchetul din Paris, scrie Agerpres.

Un supravietuitor Colectiv candideaza la Primaria Sector 2. Cine este Adrian Albu

Supravietuitorul din tragedia Colectiv, ce a avut loc in 2015, a decis sa ia masuri si candideaza la Primaria Sector 2. Ce l-a motivat pe Adrian Albu sa ia decizia de a fi Primar? Un supravietuitor Colectiv candideaza la Primaria Sector 2 Adrian Albu este unul dintre supravietuitorii de la Colectiv, incendiul ce a avut .

Partidul lui Macron a desemnat un nou candidat pentru Primaria Parisului, dupa ce Benjamin Griveaux a fost implicat intr-un scandal sexual

Agnes Buzyn, ministrul francez al Sanatatii, va fi candidata partidului prezidential la Primaria Parisului, in conditiile in care Benjamin Griveaux, un apropiat al lui Macron si omul propus initial pentru.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )