Libnet.ro
UNICEF

22:15

Horia Constantinescu, numit in fruntea Protectiei Consumatorului. Cine este noul sef ANPC, nepot al unui istoric marxist si nas de cununie al lui Andrei Nastase

B1 B1,
Horia Constantinescu, numit in fruntea Protectiei Consumatorului. Cine este noul sef ANPC, nepot al unui istoric marxist si nas de cununie al lui Andrei Nastase

Horia Constantinescu, seful Oficiului pentru Protectia Consumatorului Constanta, a fost numit joi in fruntea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, la propunerea premierului Viorica Dancila,. continuă pe B1

Viorica Dancila l-a pus sef pe toata Protectia Consumatorului pe Horia Constantinescu, de la OPC Constanta, partener de afaceri cu Andrei Nastase

Premierul Viorica Dancila l-a numit, joi, in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pe Miron-Horia Constantinescu, care pana acum a fost seful Oficiului pentru Protectia Consumatorilor OPC) Constanta, cunoscut pentru actiunile sale zgomotoase si televizate, in localurile de pe Litoral.

Horia Constantinescu, noul presedinte al ANPC

Mihaela Lazea - director pe partea de banci Horia Constantinescu este noul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Victor Slav va prezenta imi Place Dansul, la Kanal D. Cine este partenera care i se va alatura

Noua emisiune cu si despre dans si-a gasit prezentatorii! imi Place Dansul va fi moderat de catre Victor Slav. Cine ii va fi alaturi in noua cursa pentru marele premiu, dar si pentru experienta unica? Este vorba despre o persoana pe care publicul a indragit-o mult in cadrul unui show despre stil. Victor Slav va .

Cine este Bianca Andreescu si de ce i-a fermecat jucatoarea de tenis pe romani

Bianca Andreescu a reusit sa cucereasca inimile romanilor. Acesta este o sportiva canadiana de origine romana ce a inceput sa joace tenis la Pitesti. Desi are doar 18 ani, este senzatia inceputului de an. Care sunt reusitele cu care se poate mandri pana acum in cariera abia la inceput? Cine este Bianca Andreescu? Bianca Andreesu .

Cine este portarul lui Celtic Glasgow si de ce se teme de cei de la CFR Cluj

CFR Cluj joaca azi, 7 august, cu Celtic Glasgow. Sub indrumarea lui Dan Petrescu, CFR Cluj se afla in fata unui test important. Campioana Romaniei trebuie sa se dueleze pentru un loc in play-off UEFA Champions League. Cine este portarul de temut de la echipa Scotiei? Cine este portarul de temut de la Celtic Glasgow? .

Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Nu e cel despre care s-a vorbit initial

Oamenii legii au ascultat si verificat pistele indicate de Gheorghe Dinca. Scanfadrii au cautat prin Dunare, politistii prin poduri, paduri, dar fara rezultat, pana ce un anchetator sa ii gaseasca criminalului punctul sensibil. Cine a fost cel care l-a convins pe inculpat sa vorbeasca? Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca .

Alba ca Zapada a existat, cu adevarat: cine este baroana care i-a inspirat pe fratii Grimm

Basmele fratilor Grimm reprezinta unele dintre cele mai dramatice povesti din toate timpurile. Cel putin cateva dintre el, insa, sunt inspirate din fapte reale. Alba ca zapada si cei sapte pitici se numara printre ele. Alba ca zapada este una dintre cele mai populare povesti din toate timpurile. Scris de fratii Grimm, basmul s-a bucurat .

Cine este sora Andreei Marin. Cristina e blonda cu ochi albastri si incredibil de frumoasa

Andreea Marin si-a pierdut ambii parinti, tatal in urma cu cativa ani, iar mama pe cand era o copila. De atunci, prezentatoarea de televiziune a ramas doar cu sora sa. Extrem de discreta cand vine vorba despre familia ei, Andreea Marin isi tine destul de departe oamenii dragi de ochii curiosilor. insa, cum a acceptat .

Cine este vedeta care nu i-a raspuns la telefon lui Meghan Markle. Cum a motivat gestul

Meghan Markle a trebuit sa o sune de trei ori pe o actrita, cea din urma neraspuzandu-i niciodata la apeluri. Totul s-a petrecut in perioada in care aceasta a fost editor pentru revista Vogue. Ce vedeta nu a raspuns la apelurile Ducesei de Sussex? Meghan Markle, pusa pe ocupat de o personalitate. Ducesa a sunat .

Gafele noului ministru al Educatiei. Cine este Daniel Breaz si de ce nu face cinste ministerului

Dupa ce premierul Viorica Dancila a cerut demiterea Ecaterinei Andronescu de la Educatie, l-a propus pe Daniel Breaz ca ministru interimar. De-a lungul timpului, Daniel Breaz nu s-a remarcat tocmai printr-o imagina demna pentru acest minister. Daniel Breaz, ministru al Culturii si minitru interimar la Educatie Jurnalistii de la digi24. ro au facut o lista cu .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )