Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban continua depesedizarea institutiilor publice: Seful ANPC a fost eliberat din functie

B1 B1,
Ludovic Orban continua depesedizarea institutiilor publice: Seful ANPC a fost eliberat din functie

Premierul Ludovic Orban continua depesedizarea institutiilor publice. in acest sens, seful Guvernului l-a eliberat pe Horia Constantinescu din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru. continuă pe B1

Ludovic Orban: intre Palatul Victoria si Cotroceni exista, in sfarsit, o relatie de cooperare loiala, prin care ne coordonam toate actiunile, deciziile si politicile publice (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, luni dimineata, ca exista, in sfarsit, dialog si cooperare loiala intre Guvern si Presedintie, care coordoneaza toate actiunile, toate deciziile si toate.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Vrem sa anulam toate taxele tampite pe sistemul bancar si cel energetic

Guvernul va incerca sa corecteze Ordonanta 114, pe care o considera un act normativ criminal, potrivit lui Orban * Nu va fi nicio apocalipsa bugetara daca aplicam Legea pensiilor, a mentionat premierul in guvernarea actuala de tranzitie nu se va putea face mare lucru in privinta politicii fiscale, conform premierului Ludovic Orban, care spune ca marele pacat al guvernarilor anterioare, care a fost accentuat de Executivele ultimilor trei ani, a fost instabilitatea legislativa in domeniul fiscal, modificarile repetate, peste noapte, ale Codului fiscal si Codului de procedura fiscala, care au pus toata societatea intr-o stare de bulversare, de continua adaptare la noi si noi reglementari.

intalnire politica la Palatul Victoria: Ludovic Orban va discuta cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu de la Pro Romania

Premierul Ludovic Orban se va intalni marti, la Palatul Victoria, cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu de la Pro Romania. Acestia sunt doi dintre membrii Pro Romania care au votat pentru Guvernul Orban, starnind un conflict cu seful partidului Victor Ponta. Reamintim ca Ponta a declarat constant ca Pro Romania nu va vota investirea Guvernului Orban. Cu toate acestea, cativa parlamentari, printre care si cei doi, au preferat sa ignore decizia lui Ponta.

LUDOVIC ORBAN: intre premier si presedinte este, in sfarsit, o relatie de dialog, de cooperare loiala, de parteneriat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca intre seful guvernului si presedintele Romaniei exista, in sfarsit, o relatie de dialog, de cooperare loiala, de parteneriat, adaugand ca va merge la Palatul Cotroceni de fiecare data cand va fi invitat, transmite Agerpres.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Dan Barna: E prematur sa discutam despre candidatura la Primaria Capitalei. Vom lua o decizie buna!

Premierul Ludovic Orban vrea sa-si consolideze majoritatea in Parlament. Liderul PNL s-a intalnit, marti, cu seful USR, Dan Barna, cu care a discutat despre o colaborare parlamentara si.

Ludovic Orban: intre premier si presedinte este, in sfarsit, o relatie de dialog

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca intre seful guvernului si presedintele Romaniei exista, in sfarsit, o relatie de dialog, de cooperare loiala, de parteneriat, adaugand ca va merge la.

Ludovic Orban a facut anuntul despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti

Premierul Ludovic Orban a facut un anunt, miercuri, despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti? Ludovic Orban, anunt despre pretul benzinei si al motorinei Ludovic Orban a afirmat, miercuri, 27 noiembrie, ca trebuie desfiintata supraacciza la carburanti, iar Guvernul PNL va face o analiza in acest sens. De asemenea, .

Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: Ne-au lasat astia un buget praf!. Ce masuri se vor lua imediat

Anuntul facut de catre Ludovic Orban, la doar o zi dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2019, este unul cat se poate de ingrijorator, pentru romani. Premierul a oferit, luni, cateva detalii despre modul in care se vor desfasura lucrurile, odata cu incheierea luptei electorale pentru Cotroceni. Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: .

Ludovic Orban, declaratii de ultima ora despre pensii! Anuntul mult asteptat de romani

Ludovic Orban a facut declaratii despre pensii, dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale. Premierul Romaniei a sustinut ca urmeaza sa aiba o discutie cu toti ministrii, pentru a putea pune la punct toate detaliile rectificarii bugetare. Ludovic Orban, dclaratii despre pensii. Veste buna pentru romani Rectificarea bugetara ar putea sa fie adoptata la .

Supraacciza la carburanti trebuie desfiintata - Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti, in cadrul unei conferinte pe fiscalitate, ca trebuie desfiintata supraacciza la combustibil, care a fost o mare prostie. Orban a precizat ca va fi facuta o analiza. Desi astazi pare sa produca bani, poate sa fie un semnal foarte bun daca renuntam la ea, a mai spus Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )