Libnet.ro
UNICEF

12:46

Monica Macovei: Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!

Hotnews Hotnews,
 Monica Macovei: Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!

Fostul candidat independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei, l-a felicitat, luni, pe Klaus Iohannis pentru victoria din turul II al alegerilor: Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!. Monica Macovei a adaugat ca Sunt mandra de romanii din tara si din lume care au votat cu mic si mare, cu speranta si cerbicie impotriva lui Ponta si a dictaturii hotilor, care ne-au furat si bani, si voturi. Sunt mandra de romanii din lume care si-au daruit o zi din viata ca sa voteze. Ponta a fost invins si de romanii care au stat 15 ore in picioare, umiliti, fara sa poata vota. Sunt fericita ca romanii de acasa au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al romanilor din lume, si asa ne-am reunit. continuă pe Hotnews

Monica Macovei il felicita pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta: Felicitari celor reuniti impotriva dictaturii hotilor!

Monica Macovei l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta in cel de al doilea scrutin prezidential, dar si pe romanii care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi,.

Alegeri prezidentiale 2014. Macovei: Felicitari Iohannis! Ne-am reunit!

Monica Macovei, prezidentiabil in turul I al alegerilor prezidentiale, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victorie, precizand ca romanii din tara si din diaspora s-au reunit dupa ziua de 16 noiembrie.

Macovei: Felicitari, Iohannis! Ne-am reunit!

Monica Macovei, prezidentiabil in turul I al alegerilor prezidentiale, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victorie, precizand ca romanii din tara si din diaspora s-au reunit dupa ziua de 16 noiembrie.

Macovei: Felicitari celor reuniti impotriva dictaturii hotilor

Fostul prezidentiabil independent Monica Macovei ii felicita pe romanii care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi si pe presedintele ales, Klaus Iohannis, informeaza Mediafax.

Monica Macovei il felicita pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta

Monica Macovei, fostul candidat la prezidentiale ii felicita pe romanii care au votat si pe presedintele Klaus Iohannis, asigurandu-l pe acesta ca are de partea lui speranta romanilor care vor stat de drept, jusitie si bunastare.

Monica Macovei: Ponta si PSD i-au divizat pe romani si i-au pus sa se urasca intre ei. Aseara romanii au aratat ca sunt liberi

Monica Macovei a lansat un indemn romanilor sa iasa la vot duminica si a vorbit, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, despre protestele de vineri seara din intreaga tara. Ea afirma ca Ponta si PSD i-au divizat pe romani, asemenea anilor '90, insa romanii au aratat ca sunt liberi si puternici, uniti impotriva coruptiei.

Monica Macovei: PSD imparte pliante in care anunta ca eu l-as vota pe Ponta/ O sa-l votez pe Ponta atunci cand o zbura porcul, iar Hrebenciuc o sa devina om cinstit. Adica, niciodata

Monica Macovei a postat pe pagina sa de Facebook un pliant electoral al PSD, care sustine ca aceasta voteaza cu Victor Ponta in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Alaturi de poza, Macovei a scris ca actiunea de distribuire a acestor pliante a inceput la Iasi, in fieful PSD. O sa-l votez pe Ponta atunci cand o zbura porcul, iar Hrebenciuc o sa devina om cinstit. Adica, niciodata, a precizat Monica Macovei.

Monica Macovei cere BEC prelungirea programului de votare in diaspora

Europarlamentarul Monica Macovei a cerut, duminica, Biroului Electoral Central sa prelungeasca programul de votare la sectiile din strainatate, informeaza Agerpres.

Predoiu: Multumim romanilor care au votat. Doamne ajuta Romania!

Catalin Predoiu, liderul ACL, a multumit, duminica seara, la sediul Aliantei, tuturor romanilor care astazi au inteles sa dea lumii o lectie de patriotism si care au iesit la vot si au construit Romania pe care ei au dorit-o, spunand, la final: Doamne ajuta Romania!, .

ştiri din Politica

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )