Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tariceanu, HUIDUIT la Cluj: Fara penali / Nu vrem sa fim condusi de hoti (VIDEO)

B1 B1,
Tariceanu, HUIDUIT la Cluj: Fara penali / Nu vrem sa fim condusi de hoti (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a afost huiduit la Cluj-Napoca. Nu vrem sa fim condusi de hoti sau Sustinatorii hotilor nu au ce cauta la Cluj, au scandat oamenii la sosirea sefului Senatului la sediul. continuă pe B1

Tariceanu, HUIDUIT la Cluj: Fara penali / Nu vrem sa fim condusi de hoti

Calin Popescu Tariceanu a afost huiduit la Cluj-Napoca. Nu vrem sa fim condusi de hoti sau Sustinatorii hotilor nu au ce cauta la Cluj, au scandat oamenii la sosirea sefului Senatului la sediul.

VIDEO Calin Popescu Tariceanu, huiduit la Cluj: Legi pentru cetateni, nu pentru politicieni

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a venit astazi la Cluj-Napoca pentru a prezenta cel mai nou membru Marius Nicoara, senator liberal si fost presedinte al PNL intre 2011 si 2013. Presedintele Senatului a fost asteptat de cativa clujeni, care l-au huiduit si au scandat: Justitie, nu coruptie!, Legi pentru cetateni, nu pentru politicieni, Demisia, Rusine sa va fie.

VIDEO Tariceanu, huiduit la Cluj: Nu vrem sa fim condusi de hoti / Suntem cu ochii pe voi

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost intampinat la sediul partidului din Cluj-Napoca de un grup de cateva persoane care l-au huiduit si au scandat Nu vrem sa fim condusi de hoti sau Sustinatorii hotilor nu au ce cauta la Cluj.

VIDEO Tariceanu, huiduit la Cluj: Nu vrem sa fim condusi de hoti! / Suntem cu ochii pe voi!

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost intampinat la sediul partidului din Cluj-Napoca de un grup de cateva persoane care l-au huiduit si au scandat Nu vrem sa fim condusi de hoti! sau Sustinatorii hotilor nu au ce cauta la Cluj!.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )