Libnet.ro
UNICEF

12:45

Videanu, despre Ponta: Are aceasta calitate extraordinara de a fi Bula, mitomanul national.

România Liberă România Liberă,
Videanu, despre Ponta: Are aceasta calitate extraordinara de a fi Bula, mitomanul national.

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a raspuns, luni, acuzatiei pe care i-a adus-o premierul Victor Ponta, potrivit careia presedintele interimar al PDL Bucuresti ar fi avut o intelegere cu Dan Diaconescu pentru a acoperi fraudele facute de PDL la Oltchim. Prea cinstitul domnul Ponta are aceasta calitate extraordinara de a fi mitomanul national, a afirmat Videanu. Ponta minte cum respira, este evident, din acest punct de vedere, ca daca vrea sa vada hotul hotilor, . continuă pe România Liberă

Videanu despre Ponta: Are aceasta calitate extraordinara de a fi mitomanul national.

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a raspuns, luni, acuzatiei pe care i-a adus-o premierul Victor Ponta, potrivit careia presedintele interimar al PDL Bucuresti ar fi avut o intelegere cu Dan Diaconescu pentru a acoperi fraudele facute de PDL la Oltchim. Prea cinstitul domnul Ponta are aceasta calitate extraordinara de a fi mitomanul national, a afirmat Videanu. Ponta minte cum respira, este evident, din acest punct de vedere, ca daca vrea sa vada hotul hotilor, .

Videanu, despre privatizarea Oltchim: Domnul Ponta actioneaza dupa principiile personajului ...

Adriean Videanu a raspuns, luni, la acuzatia adusa de premierul Victor Ponta potrivit careia presedintele interimar al PDL Bucuresti ar fi avut o intelegere cu Dan Diaconescu pentru a acoperi fraudele facute de PDL la Oltchim, acuzandu-l de incompetenta si superficialitate. Acest personaj politic jalnic care este Victor Ponta . ) reprezinta esenta incapacitatii, domnul Ponta actioneaza dupa principiile personajului nostrum national, domnul Bula, a afirmat Adriean Videanu. Stire in .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )