Libnet.ro
UNICEF

07:16

Kelemen Hunor:Cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor:Cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie, deoarece nu pot fi credibili, astazi, spunand sa nu participe oamenii, iar alta data, cand vor fi alegeri politice, sa sustina participarea. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Referendumul pentru familie. Noile reguli de validare a referendumului pentru revizuirea Constitutiei: cum se calculeaza cvorumul / Mai multi politicieni au fost deja la vot

Aproape 19 milioane de romani sunt asteptati sambata si duminica 6 si 7 octombrie) sa voteze la referendumul pentru familie in urma caruia, daca va fi validat, Constitutia va fi modificata in sensul ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre barbat si femeie, si nu intre soti cum se prevede in prezent. 30BEC Prezenta la vot la referendum, pana la ora 13. 00, a fost de 2,54%. Mai multi votanti in urban decat in rural13. 55Noua sectii de votare aveau la ora 10. 00 prezenta de 100%. intr-o comuna din Bihor au venit toti cei 932 de oameni de pe lista electorala, plus unul pe cea suplimentara13. 46 Dajbog MAI): Au fost inregistrate 12 sesizari de posibile infractiuni sau contraventii in legatura cu desfasurarea referendumului; in urma verificarilor, trei dintre acestea nu s-au confirmat12. 47Kelemen Hunor: Cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie12. 39Dragnea: De ani de zile ni se spune ca altii stiu mai bine, cred ca ar trebui sa decidem noi ce e bine pentru tara noastra12. 05Manda, seful comisiei SRI: Am votat pentru ca nu vreau sa-mi pun problema la nunta daca voi fi socru mare sau socru mic.

LIVETEXT Referendumul pentru familie. Noile reguli de validare a referendumului pentru revizuirea Constitutiei: cum se calculeaza cvorumul / Mai multi politiceni au fost deja la vot

Aproape 19 milioane de romani sunt asteptati sambata si duminica 6 si 7 octombrie) sa voteze la referendumul pentru familie in urma caruia, daca va fi validat, Constitutia va fi modificata in sensul ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre barbat si femeie, si nu intre soti cum se prevede in prezent. 47Kelemen Hunor: Cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie12. 39Dragnea: De ani de zile ni se spune ca altii stiu mai bine, cred ca ar trebui sa decidem noi ce e bine pentru tara noastra12. 05Manda, seful comisiei SRI: Am votat pentru ca nu vreau sa-mi pun problema la nunta daca voi fi socru mare sau socru mic11. 55HARTA INTERACTIVA Prezenta la Referendum in fiecare judet. Vezi situatia de la ora 10:00 ziua I)11. 52Cum se pozitioneaza televiziunile de stiri in zilele Referendumului. indemnuri la vot pe Romania TV si Antena 311. 44VIDEO Basescu, dupa ce un membru al comisiei de votare nu a vrut sa dea mana cu el: Prostia nu poate sa te deranjeze, poti doar sa o compatimesti.

Kelemen Hunor nu a putut vota la referendum. Ce l-a impiedicat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, nu a putut vota, sambata, la Arad, la referendumul pentru redefinirea familiei, deoarece nu avea buletinul la el.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Kelemen Hunor si-a uitat acasa pasaportul si nu a putut vota. Ce va face liderul UDMR

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca se va prezenta la urne pentru a-si exprima votul la referendum, dar va face acest lucru in cursul zilei de duminica, la Bucuresti. in primul rand sunt pe.

VIDEO Cum a reactionat Kelemen Hunor la ncercarea lui Liviu Dragnea de a-l aborda, dupa ce legea offshore a fost retrimisa la comisii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a incercat miercuri, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a decis retrimiterea legii ofshore in comisii, la solicitarea surprinzatoare a liderului UDMR, sa-l abordeze pe Kelemen Hunor.

Deputatul PMP Adrian Todoran condamna declaratia ministrului Teodovici privind faptul ca parlamentarii nu trebuie sa tina cont de cei care i-au votat

Deputatul PMP Adrian Todoran considera halucinanta declaratia data de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care a precizat ca parlamentarii nu trebuie sa tinta cont de cei care i-au votat pentru a ajunge.

Acest numar de telefon este blestemat. Toti cei care l-au avut au murit. Ai risca sa-l ai?

Pentru cei care nu cred in supranatural, aceste lucruri par simple coincidente, insa pentru restul lumii sunt o dovada ca blestemele pot intoarce pe dos destinul unui om. O companie de telefonie mobila din.

VARSTA de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Veste TERIBILA pentru cei care urmau sa se pensioneze anticipat...

Romanii care urmeaza sa se pensioneze trebuie sa stie ca banii pe care ii vor primi vor fi insuficienti daca se bazeaza doar pe pensia publica pilonul I de pensii) si pe pensia privata obligatorie pilonul II de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )