Libnet.ro
UNICEF

12:01

Kelemen Hunor, deranjat de schimbarile din Legea offshore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kelemen Hunor, deranjat de schimbarile din Legea offshore

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a declarat deranjat de modificarile de la o zi la alta aduse Legii offshore, afirmand ca nu au existat explicatii sau argumente rationale, financiare, motiv pentru care a cerut retrimiterea in comisiile de specialitate. Liderul UDMR spune ca de la Senat la Camera legea a fost modificata substantial cu privire la deductibilitatile si taxele suplimentare. El a adaugat ca resursele de gaz din Marea Neagra vor putea asigura independenta egernetica de Rusia pentru Romania si mai multe tari din Europa Centrala, iar acesta este motivul bataliei uriase. continuă pe Ziarul Bursa

Liderul UDMR, deranjat de schimbarile de la o zi la alta din Legea offshore: Nu era vorba de o nuantare mica

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a declarat deranjat de modificarile de la o zi la alta aduse Legii offshore, afirmand ca nu au existat explicatii sau argumente rationale, financiare, motiv pentru care a cerut retrimiterea in comisiile de specialitate.

Referendum 2018 Kelemen Hunor a votat la Cluj-Napoca, n a doua zi a referendumului

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a votat duminica la referendum, la o sectie de votare din Cluj-Napoca, dupa ce sambata a vrut sa voteze la Arad, dar nu avea buletinul la el, relateaza Mediafax.

Liviu Dragnea anunta ce se intampla cu Legea offshore: A aparut incidentul cu domnul Iancu si nu mai suntem siguri cand va fi dezbaterea finala

Liviu Dragnea a venit cu noutati despre Legea offshore. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, a anuntat sambata, la iesirea din liceul Jean Monnet unde a votat la referendumul privind familia.

Kelemen Hunor nu a putut vota la referendum. Ce l-a impiedicat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, nu a putut vota, sambata, la Arad, la referendumul pentru redefinirea familiei, deoarece nu avea buletinul la el.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Kelemen Hunor si-a uitat acasa pasaportul si nu a putut vota. Ce va face liderul UDMR

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca se va prezenta la urne pentru a-si exprima votul la referendum, dar va face acest lucru in cursul zilei de duminica, la Bucuresti. in primul rand sunt pe.

Kelemen Hunor:Cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie, deoarece nu pot fi credibili, astazi, spunand sa nu participe oamenii, iar alta data, cand vor fi alegeri politice, sa sustina participarea.

Legea offshore face victime. Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii, a facut infarct

Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii din Camera Deputatilor, unde se dezbate in aceste zile legea offshore, a fost spitalizat de urgenta, dupa ce a suferit un infarct, informeaza Realitatea TV. Iancu a avut zilele acestea mai multe discutii aprinse cu deputatul ALDE Varujan Vosganian pe legea offshore.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Kelemen Hunor: Am votat pentru ca democratia inseamna participare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat duminica la referendumul pentru revizuirea Constitutiei si a afirmat ca a facut acest lucru pentru ca democratia inseamna.

Dragnea despre legea offshore: S-a ajuns la un consens in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste legea offshore, in sensul in care liderii grupurilor din Parlament ar trebui sa se uite mai atent pe cifre,.

Dragnea, despre discutiile cu restul partidelor privind legea offshore:S-a ajuns la un consens, n sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste legea offshore, in sensul in care liderii grupurilor din Parlament ar trebui sa se uite mai atent pe cifre, potrivit Agerpres.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1918 seconds )