Libnet.ro
UNICEF

20:30

KELEMEN HUNOR DESPRE INCIDENTELE DE LA CIMITIRUL VALEA UZULUI, Romania si-a aratat fata adevarata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KELEMEN HUNOR DESPRE INCIDENTELE DE LA CIMITIRUL VALEA UZULUI, Romania si-a aratat fata adevarata

Incidentele de joi de la cimitirul din Valea Uzului au reprezentat un act de vandalism si de barbarie, iar UDMR va sesiza forurile internationale, a declarat la RFI presedintele Uniunii, Kelemen Hunor. continuă pe Ziarul Bursa

Kelemen Hunor, despre scandalul cimitirului Valea Uzului: Am cerut presedintelui stabilirea ordinii si scoaterea a ceea ce s-a construit ilegal (VIDEO)

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a profitat de invitatia la consultari facuta de presedintele Klaus Iohanis pentru a ridica subiectul scandalului de la cimitrul Valea Uzului unde Primaria Darmanesti nu a.

Kelemen Hunor, atac dur dupa incidentele de la Valea Uzului: Romania si-a aratat fata adevarata

Atac fara precedent al liderului UDMR, Kelemen Hunor, dupa incidentele de ieri seara de la Valea Uzului. Romania si-a aratat fata adevarata, spune liderul UDMR, care califica incidentele drept,.

Momentul in care romanii intra in Cimitirul Valea Uzului si rup poarta, filmat de maghiari (VIDEO)

Zi tensionata la Valea Uzului! Mai multe asociatii romanesti isi anuntasera prezenta, joi, cu ocazia Zilei Eroilor - sarbatorita anual simultan cu inaltarea Domnului, la cimitirul international, pentru a .

Reactia MAE dupa incidentele din Valea Uzului: Solicitam partii ungare sa se abtina de la provocari

Ministerul Afacerilor Externe a reactionat in urma incidentelor de la Valea Uzului si a declaratiilor facute de oficiali ungari. Printr-un comunicat de presa, MAEsolicita partii ungare sa se.

Romanii au intrat in Cimitirul Valea Uzului: Au trecut de lantul uman format de peste 1.000 de maghiari (FOTO)

UPDATE:in cele din urma, romanii au reusit sa intre in Cimitir. Peste 1. 000 de maghiari au format, joi, un lant uman in fata Cimitirului International al eroilor Valea Uzului, cu scopul de a nu le.

UPDATE // Primele imagini: Romanii au intrat in Cimitirul Valea Uzului! Au trecut de lantul uman format de peste 1.000 de maghiari (FOTO, VIDEO)

UPDATE:in cele din urma, romanii au reusit sa intre in Cimitir. Peste 1. 000 de maghiari au format, joi, un lant uman in fata Cimitirului International al eroilor Valea Uzului, cu scopul.

Ministrul Melescanu, discutie cu omologul maghiar Szijjarto: Ce au vorbit sefii diplomatiilor din Romania si Ungaria despre Valea Uzului

Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe, a avut o convorbire telefonica, joi, cu Peter Szijjarto, omologul sau maghiar, iar unul dintre subiecte a fost situatia de la Cimitirul International al Eroilor Valea.

Nu a inteles nimic din scandalul de la cimitirul din Valea Uzului: reactia penibila a lui Melescanu

Joi seara, la cimitirul international din Valea Uzului, au avut loc niste evenimente greu de descris. Reaactia disproportionata a unor nationalisti romani a fost criticata aspru de catre oficialii de la Budapesta, dar Melescanu s-a aratat ignorant la conflictul grav iscat. Scandalul de la Valea Uzului a inceput la mijlocul lunii mai. La momentul respectiv, [] .

Cum a aborbat Sputnik, oficiosul Rusiei, incidentele violente de la Valea Uzului: Patriotii romani au facut azi Dreptate!

Ziarul online Sputnik a acoperit pe larg incidentele violente inregistrate joi, 6 iunie, la Valea Uzului intre etnicii maghiari si romani.

Cum a abordat Sputnik, oficiosul Rusiei, incidentele violente de la Valea Uzului: Patriotii romani au facut azi Dreptate!

Ziarul online Sputnik a acoperit pe larg incidentele violente inregistrate joi, 6 iunie, la Valea Uzului intre etnicii maghiari si romani.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )