Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kelemen Hunor, despre OUG anuntata de Toader: Nu cred ca o greseala mare se poate repara printr-o alta

B1 B1,
Kelemen Hunor, despre OUG anuntata de Toader: Nu cred ca o greseala mare se poate repara printr-o alta

O greseala mare nu se poate repara printr-o alta greseala, a declarat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, referindu-se la Ordonanta de Urgenta anuntata de Tudorel Toader privind completurile de 5 judecatori. continuă pe B1

KELEMEN HUNOR DESPRE OUG PE COMPLETURI: O greseala mare nu se repara prin alta greseala

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi ca nu intelege ce vrea Guvernul sa faca prin elaborarea ordonantei de urgenta privind completurile de 5 judecatori de la iCCJ, el fiind de parere ca ''o greseala mare nu se poate repara printr-o alta greseala ''.

Kelemen, despre ordonanta anuntata de Toader: Nu cred ca o greseala mare se poate repara printr-o alta

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, marti, referitor la OUG pentru repunerea in termen a celor condamnati de completuri nelegal constituite, anuntata de ministrul Justitiei Tudorel Toader, ca o greseala nu o poate repara pe alta, iar intentia acestuia nu este bine argumentata, transmite Mediafax.

Dancila: Statul de drept nu este ncalcat n Romnia. Toti sustinem lupta mpotriva coruptiei / Ordonanta anuntata de Toader nu e despre amnistie

Viorica Dancila a afirmat ca ordonanta de urgenta anuntata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu este despre amnistie, ci urmareste sa le dea posibilitatea celor care au fost judecati de completuri constituite ilegal sa aiba sansa unui proces corect. Ea a mai sustinut ca Guvernul sprijina lupta anticoruptie si ca statul de drept nu este incalcat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )