Libnet.ro
UNICEF

18:30

Kelemen Hunor, despre scandalul cimitirului Valea Uzului: Am cerut presedintelui stabilirea ordinii si scoaterea a ceea ce s-a construit ilegal (VIDEO)

B1 B1,
Kelemen Hunor, despre scandalul cimitirului Valea Uzului: Am cerut presedintelui stabilirea ordinii si scoaterea a ceea ce s-a construit ilegal (VIDEO)

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a profitat de invitatia la consultari facuta de presedintele Klaus Iohanis pentru a ridica subiectul scandalului de la cimitrul Valea Uzului unde Primaria Darmanesti nu a. continuă pe B1

UDMR dezinformeaza de la Cotroceni in cazul cimitirului din Valea Uzului? Kelemen Hunor: Prefectura Bacau a somat Primaria Darmanesti sa intre in legalitate / Purtatorul de cuvant al prefecturii: Situatia e in curs de verificare

Situatia Cimitirului International al Eroilor Valea Uzului este in curs de verificare la nivelul Serviciului Juridic din Prefectura Bacau, motiv pentru care momentan nu pot fi oferite mai multe detalii, a declarat Ca.

Hunor a prezentat presedintelui cum vede UDMR rezolvarea in cazul Valea Uzului: Scoaterea a ceea ce s-a construit ilegal in cimitir si extinderea cimitirului cu o noua parcela

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, marti, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Cotroceni, ca i-a prezentat acestuia cum vede problema cimitirului din Valea Uzului si o posibila rezolvare. De asemenea, Kelemen Hunor a transmis ca Guvernul trebuie sa gaseasca o solutie, relateaza Mediafax.

Cazul cimitirului din Valea Uzului. Kelemen Hunor: Prefectura Bacau a somat Primaria Darmanesti sa intre in legalitate / Purtatorul de cuvant al prefecturii: Situatia e in curs de verificare / UDMR publica documentul OFICIAL

UPDATE:Deputatul UDMR Atilla Korodi a publicat pe pagina sa de Facebook dispozitia, care arata ca Prefectura Bacau a concluzionat ca hotararea prin care Primaria Darmanesti a introdus Cimitirul.

Scandalul de la Valea Uzului continua: Consiliul Judetean Harghita decide ca cimitirul eroilor va putea fi vizitat doar o ora pe saptamana, cu programare

Cimitirul de la Valea Uzului, subiect de disputa intre autoritatile maghiare si cele romane, care a dus la ruperea protocolului de colaborare al UDMR cu PSD-ALDE, va putea fi vizitat doar o ora pe saptamana, cu programare, initiativa apartinand Consiliului Judetean Harghita, dupa ce Prefectura a atacat in instanta hotararea Consiliului Local Sanmartin de a interzice accesul in cimitir.

Scandalul vandalizarii mormintelor din Valea Uzului continua: Cimitirul Eroilor NU mai poate fi vizitat decat o ORA PE SAPTAMANA SI CU PROGRAMARE (FOTO)

Scandalul vandalizarii mormintelor din Valea Uzului continua. Cimitirul Eroilor nu mai poate fi vizitat decat o ora pe saptamana si cu programare, a decis Consiliul Judetean Harghita. Astfel, cimitirul.

KELEMEN HUNOR: Mergem la Cotroceni cu propunerea de revizuire a Constitutiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi, pentru Agerpres, ca formatiunea sa propune, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, revizuirea Constitutiei si eliminarea ordonantelor de urgenta, cu exceptia situatiilor de razboi si calamitati naturale.

Kelemen Hunor: Suntem pregatiti pentru a sustine o motiune de cenzura, dar nici cu voturile noastre nu exista majoritate

Kelemen Hunor a declarat ca parlamentarii UDMR sunt pregatiti sa sustina motiunea de cenzura, dar atrage atentia ca nici cu voturile acestora nu exista majoritate pentru ca motiunea sa treaca, informeaza.

Kelemen Hunor: Suntem pregatiti pentru a sustine o motiune de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti ca parlamentarii Uniunii sunt pregatiti sa sustina o motiune de cenzura, insa a aratat ca in prezent nici cu senatorii si deputatii formatiunii sale nu.

Kelemen Hunor: Suntem pregatiti sa sustinem o motiune de cenzura. Am facut matematica cu PNL si USR

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis pe rema referendumului pe Justitie ca partidul sau este pregatit sa sustina o posibila motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila. Totusi, liderul maghiar atrage atentia ca in prezent nu exista o majoritate care sa asigure faptul ca motiunea va trece.

Kelemen Hunor: Suntem pregatiti pentru a sustine o motiune de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti ca parlamentarii Uniunii sunt pregatiti sa sustina o motiune de cenzura, insa a aratat ca in prezent nici cu senatorii si deputatii formatiunii sale nu exista majoritate pentru ca motiunea sa fie adoptata, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )