Libnet.ro
UNICEF

14:15

Kelemen Hunor, lovitura DURA pentru Dragnea: UDMR va avea PROPRIUL CANDIDAT la ALEGERILE PREZIDENTIALE

B1 B1,
Kelemen Hunor, lovitura DURA pentru Dragnea: UDMR va avea PROPRIUL CANDIDAT la ALEGERILE PREZIDENTIALE

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri ca formatiunea sa va avea candidat la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres. in primul tur vom avea candidat. Daca nu castigam noi si nu intram in. continuă pe B1

PNL, replica DURA pentru Dragnea: PSD minte si fura de la copii banii de alocatii

PNL reactioneaza dur dupa ce PSDl-a acuzat pe Klaus Iohannis ca, trimitand bugetul la CCR, blocheazamajorarea alocatiilor pentru copii. Liberalii avertizeaza ca PSD-istii incearca sa scape.

Kelemen Hunor nu este de acord cu modificarea legilor justitiei: ii inteleg pe procurorii si judecatorii care protesteaza

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, le da dreptate magistratilor care protesteaza fata de modificarile la legile justitiei. Acesta a criticat Guvernul pentru adoptarea OUG 7/2019 si mai ales pentru ca s-a renuntat la.

KELEMEN HUNOR: Votarea bugetului nu este o restanta a Parlamentului, ci a Guvernului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, astazi, inainte de inceperea Congresului Uniunii, ca intarzierea votarii bugetului pe 2019 este o restanta Guvernului.

KELEMEN HUNOR: Au dreptate cei care critica OUG pe legile justitiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi ca nu comenteaza protestele magistratilor, dar considera ca au dreptate cei care critica OUG 7 privind modificarea legilor Justitiei.

Kelemen Hunor: Votarea bugetului in 2019 nu este o restanta a Parlamentului, ci a Guvernului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri, inainte de inceperea Congresului Uniunii, ca intarzierea votarii bugetului pe 2019 este o restanta Guvernului, nu a Parlamentului.

Liviu Dragnea, replica dura pentru Marian Oprisan

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti seara ca nu este de acord cu liderul organizatiei Vrancea, Marian Oprisan, care a afirmat despre el ca mai face din cand in cand pe stapanul.

IOHANNIS SESIZEAZA CCR ASUPRA BUGETULUI: PSD nu guverneaza pentru romani, ci pentru Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca guvernarea PSD a esuat, nu guverneaza pentru romani, ci pentru Dragnea, iar bugetul pe 2019 este bugetul rusinii nationale, care nu doar ca pune in pericol economia nationala, dar are aspecte clare de neconstitutionalitate. Presedintele a anuntat ca va sesiza CCR in privinta bugetului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )