Libnet.ro
UNICEF

11:15

KELEMEN HUNOR: Vom sustine legea bugetului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KELEMEN HUNOR: Vom sustine legea bugetului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, astazi, ca parlamentarii Uniunii vor vota proiectul legii bugetului de stat daca propunerile discutate cu coalitia de guvernare vor fi respectate. continuă pe Ziarul Bursa

Kelemen Hunor, despre bugetul pe 2019: Eu cred ca majoritatea problemelor au fost rezolvate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi ca parlamentarii Uniunii vor vota proiectul legii bugetului de stat daca propunerile discutate cu coalitia de guvernare vor fi respectate. Dupa discutiile de.

Kelemen Hunor: Parlamentarii UDMR vor vota bugetul n forma actuala. Propunerile noastre au fost incluse n proiect

Parlamentarii UDMR vor vota proiectul de buget in forma actuala, a anuntat, joi, liderul UDMR Kelemen Hunor. El a sustinut ca cele mai multe probleme din buget au fost rezolvate, iar acum acesta arata cu totul altfel fata de acum doua-trei saptamani.

DUPA ADOPTAREA DE CATRE PLEN A UNUI AMENDAMENT LA LEGEA BUGETULUI: Alocatiile copiilor, majorate

Alocatiile copiilor vor fi majorate, de la 1 martie 2019, dupa adoptarea in plenul Parlamentului a unui amendament la Legea bugetului.

Alocatiile copiilor, majorate dupa adoptarea de catre plenul Parlamentului a unui amendament la Legea bugetului; masura se aplica de la 1 martie 2019

Alocatiile copiilor vor fi majorate, de la 1 martie 2019, dupa adoptarea in plenul Parlamentului a unui amendament la Legea bugetului. Astfel, copiii de pana la doi ani vor primi cate 300 de lei pe luna, fata de 200 de lei cat era alocatia pana in prezent, iar cei de pana la 18 ani vor primi 150 de lei pe luna, fata de 84 de lei cat primeau pana acum. Amendamentul a fost propus de deputatul liberal Robert Sighiartau.

DAN BARNA: Vom sustine protestele care se anunta in zilele urmatoare

USR va sustine protestele publice care se anunta in zilele urmatoare, a anuntat astazi presedintele partidului, Dan Barna.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )