Libnet.ro
UNICEF

22:00

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, cere demiterea ministrului de interne si a prefectului de Harghita

Antena3 Antena3,
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, cere demiterea ministrului de interne si a prefectului de Harghita

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, solicita premierului demiterea ministrului Afacerilor Interne si a prefectului judetului Harghita, sustinand ca autoritatile romane nu au fost capabilesa asigure. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor cere demiterea ministrului de Interne si a prefectului de Harghita: Autoritatile romane nu au fost capabile sa asigure ordinea la Valea Uzului

Liderul UDMR Kelemen Hunor cere premierului, dupa incidentele de la cimitirul din Valea Uzului, demiterea ministrului de Interne si a prefectului de Harghita, informeaza Mediafax.

Kelemen Hunor cere premierului sa o demita pe Carmen Dan dupa incidentele de la cimitirul eroilor din Valea Uzului

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, solicita demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, si a prefectului judetului Harghita in urma situatiei de la Cimitirului Eroilor din Valea Uzului, unde s-au inregistrat tensiuni intre romani si maghiari. in plus, UDMR solicita identificarea celor care au patruns cu forta in cimitir si tragerea lor la raspundere.

Criminalistul Bogdan Banica cere demisia ministrului de Interne: Carmen Dan, spune-ne concret, cati dintre noi trebuie sa mai moara ca sa pleci?

Vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor din Romania SNPR DECUS, criminalistul Bogdan Banica, cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, dupa moartea politistului Cristian Amariei. Banica: te-ai sinucis, Cristi, fara sa-ti dai seama, acceptand conditiile mizere de munca, nepasarea si ironia meschina din acest sistem. daca nu ne trezim ne sinucidem toti, fara sa realizam. rand pe rand.

KELEMEN HUNOR: Mergem la Cotroceni cu propunerea de revizuire a Constitutiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi, pentru Agerpres, ca formatiunea sa propune, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, revizuirea Constitutiei si eliminarea ordonantelor de urgenta, cu exceptia situatiilor de razboi si calamitati naturale.

LIVETEXT Atmosfera tensionata la cimitirul din Valea Uzului, imbranceli cu jandarmii care separa grupurile de romani de maghiari / Un grup de romani a rupt poarta cimitirului si a patruns inauntru / Un sobor de preoti ortodocsi a oficiat o slujba

Atmosfera foarte tensionata la cimitirul din Valea Uzului, unde grupuri de romani, veniti in numar foarte mare, au fortat cordonul de jandarmi care ii separau de maghiari. Exista imbranceli si confruntari la poarta cimitirului intre grupurile de romani si jandarmi, transmit corespondentii HotNews. ro de la fata locului. _______________20:35 Kelemen Hunor cere demiterea ministrului de Interne si a prefectului de Harghita20:17 Ce declara un constantean care a fost la Valea Uzului: Maghiarii au fost prinsi la mijloc si i-am fugarit cu parul20:00 Jandarmeria Romana: Nu au existat violente intre participanti sau intre participanti si fortele de ordine / Attila Korodi: A fost ceva de nedescris in cuvinte19:36 Oamenii au inceput sa plece de la cimitirul din Valea Uzului, se canta in continuare cantece patriotice. S-au aprins lumanari la toate mormintele, indiferent de nationalitatea eroilor ingropati in cimitirul international19:19 Sputnik, organul de propaganda al Kremlinului, dedica doua articole incidentelor de la Valea Uzului, cu titlurile: Patriotii romani au rupt lacatul si au intrat cu forta! si UDMR vrea un nou Targu Mures si agita periculos conflictul interetnic19:54 De la un microfon adus in cimitir s-a facut apel ca la plecare oamenii stranga mizeria ramasa in urma, ca sa se vada cat de civilizati suntem.

Kelemen Hunor: Suntem pregatiti sa sustinem o motiune de cenzura. Am facut matematica cu PNL si USR

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis pe rema referendumului pe Justitie ca partidul sau este pregatit sa sustina o posibila motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila. Totusi, liderul maghiar atrage atentia ca in prezent nu exista o majoritate care sa asigure faptul ca motiunea va trece.

Kelemen Hunor: Suntem pregatiti pentru a sustine o motiune de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti ca parlamentarii Uniunii sunt pregatiti sa sustina o motiune de cenzura, insa a aratat ca in prezent nici cu senatorii si deputatii formatiunii sale nu.

Kelemen Hunor: Suntem pregatiti pentru a sustine o motiune de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti ca parlamentarii Uniunii sunt pregatiti sa sustina o motiune de cenzura, insa a aratat ca in prezent nici cu senatorii si deputatii formatiunii sale nu exista majoritate pentru ca motiunea sa fie adoptata, relateaza Agerpres.

Kelemen Hunor, despre scandalul cimitirului Valea Uzului: Am cerut presedintelui stabilirea ordinii si scoaterea a ceea ce s-a construit ilegal (VIDEO)

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a profitat de invitatia la consultari facuta de presedintele Klaus Iohanis pentru a ridica subiectul scandalului de la cimitrul Valea Uzului unde Primaria Darmanesti nu a.

Kelemen Hunor (UDMR): Cerem doamnei premier sa ii demita din functie pe ministrul de interne, Carmen Dan si pe prefectul judetului Harghita

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, i-a cerut premierului Dancila sa o demita pe Carmen Dan din fruntea Ministerului de Interne, dar si pe prefectul judetului Harghita, in urma incidentelor de la Cimitirul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )