Libnet.ro
UNICEF

18:30

Liviu Dragnea cauta ajutorul UDMR pentru a pastra majoritatea parlamentara: Liderul PSD, surprins in timpul negocierilor cu Kelemen Hunor si Cseke Attila

B1 B1,
Liviu Dragnea cauta ajutorul UDMR pentru a pastra majoritatea parlamentara: Liderul PSD, surprins in timpul negocierilor cu Kelemen Hunor si Cseke Attila

Coalitia PSD-ALDE se afla intr-o situatie extrem de dificila ca urmare a pierderii majoritatii in Camera Deputatilor, lucru ce ii impiedica sa mai aprobe proiectele de lege. Astfel, PSD trebuie sa. continuă pe B1

Digi24 VIDEO Ce spun imaginile cu Liviu Dragnea, pus cu spatele la perete si nconjurat de UDMR-isti

Imagini cum n-ati mai vazut. Liviu Dragnea pus cu spatele la perete, la propriu. in jurul lui, UDMR-isti. Doi dintre ei chiar pun mana pe perete, asa cum fac baietii de cartier, pentru ca victima sa nu care cumva sa scape. Un gest de forta evident. Liderul PSD este in pozitie de inferioritate. Pare o reglare de conturi.

LIVIU DRAGNEA: Majoritatea la Camera Deputatilor se va vedea la primul vot

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca majoritatea in Camera Deputatilor se va vedea la primul vot, in timp ce majoritatea in plenul Parlamentului este in continuare fara nicio problema.

Sedinta Comitetului Executiv al PSD - Liviu Dragnea vrea sa dea un mesaj de forta n teritoriu si sa-si asigure majoritatea parlamentara

Liderii PSD se reunesc luni la Parlament in sedinta Comitetului Executiv National in contextul in care majoritatea de la Camera Deputatiilor este fragila iar in urmatoarea perioada Coalitia are teme importante pe agenda. Social democratii trebuie sa stranga randurile pentru ca, pana la sfarsitul anului, au de trecut in Parlament legea bugetului de stat si legea pensiilor. Totodata,, Liviu Dragnea trebuie sa-si asigure majoritatea parlamentara si sa transmita un mesaj de forta in teritoriu.

Liviu Dragnea, replica dura pentru Raluca Turcan: Bate campii. Nu cunoaste regulamentul

Liviu Dragnea i-a raspuns Ralucai Turcan, dupa ce aceasta il acuza pe liderul PSD ca vrea sa opreasca liderii de grup in a mai lua cuvantul in Biroul Permanent din Camera Deputatilor. Astazi, Liviu.

Se anunta sfarsitul lui Liviu Dragnea?Klaus Iohannis are cale libera

Pare ca s-a terminat totul pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Presedintele Klaus Iohannis va profita din plin de pe urma acestei situatii! Dezastru pentru Liviu Dragnea! Un sondaj aparut recent spun ca.

intalnire intre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Discutii tensionate in Coalitie pe tema bugetului

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu se afla, marti, intr-o sedinta in care se vorbeste desprebugetul Romaniei pentru anul 2019. intre cei doi au loc discutii pentru a da o forma finala.

Liviu Dragnea, pe lista noilor autocrati din Est publicata deWashington Post. Liderul PSD, alaturi de Viktor Orban

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este mentionat intr-o ampla analiza a publicatiei americane Washington Post, cu titlul Noii autocrati.

Se reia ofensiva contra lui Liviu Dragnea in Parlament

Ofensiva impotriva lui Liviu Dragnea se reia saptamana viitoare. Opozitia va face o noua incercare de a-l debarca pe liderul PSD din fruntea Camerei Deputatilor. Nu este doar un demers parlamentar, pentru.

Liviu Dragnea, decizii cruciale in sedinta CEx: Istoria nu se termina. Este nevoie de OUG

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, despre deciziile care au fost luate insedinta Comitetului Executiv al PSD. S-a discutat in Comitetul Executiv subiectul la propunerea unui coleg. I s-a.

Dosarele de coruptie cu care se lauda SRI. Printre ele, condamnarea lui Liviu Dragnea in cazul Referendumului

Serviciul Roman de Informatii a lucrat in dosarul in care a fost condamnat Liviu Dragnea, mai exact in dosarul Referendumului. Informatia apare in filmul realizat la implinirea a 24 de ani a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )