Libnet.ro
UNICEF

06:45

Prima reactie a UDMR dupa demisia ministrului Educatiei: Este singura decizie corecta

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a UDMR dupa demisia ministrului Educatiei: Este singura decizie corecta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca demisia este singura decizie corecta a ministrului Educatiei, Valentin Popa, care trebuia sa isi asume consecintele masurilor sale nechibzuite si total neadecvate din punct de vedere profesional, prin care a provocat confuzie pentru zeci de mii de elevi, cadre didactice si parinti. continuă pe Adevărul

Victorie pentru UDMR. Ordonanta de Urgenta care a dus la demisia ministrului Educatiei a fost abrogata

Guvernul a adoptat, in sedinta de joi, Ordonanta de Urgenta prin care a fost abrogat articolul privind predarea limbii romane pentru minoritatile nationale, masura ceruta de UDMR si care a dus la demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa. Prin OUG aprobata joi s-a stabilit ca predarea limbii romane in invatamantul primar la clasele cu predare in limbile minoritatilor nationale se va face de catre cadrele didactice de la clasele respective.

Guvernul adopta OUG care produs demisia ministrului Educatiei

Guvernul a adoptat in sedinta de astazi Ordonanta de Urgenta prin care a fost abrogat articolul privind predarea limbii romane pentru minoritatile nationale, masura ceruta de UDMR si care a dus la demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa.

Kelemen, despre demisia ministrului Educatiei: Nu a vrut sa accepte rezolvarea problemei prin OUG

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, pentru AGERPRES, referindu-se la demisia ministrului Educatiei, ca acesta a luat decizia intrucat nu a vrut sa accepte rezolvarea prin ordonanta de urgenta a pr.

Kelemen Hunor anunta ca Guvernul a abrogat articolul din ordonanta care a dus la demisia ministrului Educatiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat pe Facebook ca Guvernul a abrogat, in sedinta de astazi, articolul privind predarea limbii romane la clasele maghiare din ordonanta care a dus la demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa.

UPDATE Kelemen Hunor anunta ca Guvernul a abrogat articolul din ordonanta care a dus la demisia ministrului Educatiei. Guvernul confirma decizia

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat pe Facebook ca Guvernul a abrogat, in sedinta de astazi, articolul privind predarea limbii romane la clasele maghiare din ordonanta care a dus la demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa.

Tariceanu: Nu stiu care sunt motivele care au dus la demisia ministrului Educatiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a sustinut ca nu stie care sunt motivele care au dus la demisia lui Valentin Popa din functia de ministru al Educatiei, dar a aratat ca, dupa ce a discutat cu.

Kelemen Hunor: Demisia este singura decizie corecta a ministrului Educatiei. Este obligatoriu sa isi asume consecintele masurilor sale nechibzuite

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca demisia este singura decizie corecta a ministrului Educatiei, Valentin Popa, care trebuia sa isi asume consecintele masurilor sale nechibzuite si total neadecvate din punct de vedere profesional, prin care a provocat confuzie pentru zeci de mii de elevi, cadre didactice si parinti.

Kelemen: Nu a vrut sa accepte rezolvarea problemei prin OUG

Presedintele UDMR Kelemen Hunor, a declarat astazi, pentru AGERPRES, referindu-se la demisia ministrului Educatiei, ca acesta a luat decizia intrucat nu a vrut sa accepte rezolvarea prin ordonanta de urgenta a problemei legate de predarea limbii romane in scolile minoritatilor.

Eugen Tomac: Dragnea l-a aruncat pe Valentin Popa din Guvern ca pe o MASEA STRICATA, la cererea expresa a UDMR

Presedintele PMP, Eugen Tomac, reactioneaza extrem de dur dupa demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa. Tomac sustine va liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a dat afara din Guvern pe Popa ca pe o masea .

Victor Ponta dezvaluie ce i-a spus Valentin Popa lui Dragnea in birou, inainte sa demisioneze. Pentru Dragnea se negocieaza ORICE daca este in INTERESUL lui!

Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa. Fostul premier sustine ca Popa i-ar fi spus lui Dragnea inainte sa isi dea demisia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,421 seconds )