Libnet.ro
UNICEF

23:45

Benjamin Netanyahu i-a spus Vioricai Dancila ca mutarea ambasadei Romniei la Ierusalim este o chestiune de timp

Hotnews Hotnews,
 Benjamin Netanyahu i-a spus Vioricai Dancila ca mutarea ambasadei Romniei la Ierusalim este o chestiune de timp

Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a spus, vineri, la Varna, premierul Viorica Dancila, ca mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim este doar o chestiune de timp, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax. continuă pe Hotnews

Premierul israelian Benjamin Netanyahu da ca sigura mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, da ca sigura mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim in ciuda faptului ca in tara discutiile par sa se fi incheiat fara o astfel de.

Dancila, intalnire separata cu Benjamin Netanyahu la reuniunea cvadrilaterala Romania-Bulgaria-Serbia-Grecia

Viorica Dancila a participat, vineri, la reuniunea cvadrilatera de nivel inalt Romania-Bulgaria-Serbia-Grecia, care a avut loc la Varna, o prima intalnire avand, insa, cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu, invitat special la eveniment. Potrivit unui comunicat de presa emis de guvern, printre temele de discutie ale celor doi s-au aflat si modificarile legislative din domeniul parteneriatului public-privat.

Viorica Dancila pleaca iar o saptamna din tara: O zi n Bulgaria, iar restul n Qatar si Sultanatul Oman/ n Bulgaria, se va ntlni cu Benjamin Netanyahu, iar n Oman va deschide ambasada Romniei

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri ca incepand din 2 noiembrie va incepe un sir de vizite in strainatate. Pe 2 noiembrie va fi la Varna, la o reuniune in formula Romania-Bulgaria-Grecia-Serbia, la care ar urma sa participe si premierul israelian Benjamin Netanyahu. in perioada 2-8 noiembrie, Viorica Dancila va vizita Sultanatul Oman si statul Qatar. Aceste vizite sunt facute la scurt timp dupa cele din Turcia, Emiratele Arabe Unite si Kuweit.

VIDEO Viorica Dancila a discutat cu Benjamin Netanyahu despre reprogramarea sedintei comune de guvern n Romnia

Premierul Viorica Dancila a discutat vineri cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, despre reprogramarea sedintei comune a celor doua guverne, potrivit unui comunicat al Guvernului. inainte de sedinta comuna ar putea avea loc un forum economic. Initial, sedinta de Guvern fusese programata pentru luna august, insa a fost amanata de premierul israelian.

Editie istorica Sinteza zilei. Mihai Gadea, fata in fata cu Benjamin Netanyahu

Editie istorica Sinteza zilei, in aceasta seara, la Antena 3. Mihai Gadea prezinta interviul pe care l-a realizat cu premierul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, unul dintre cei mai puternici oameni ai.

Netanyahu saluta decizia istorica a Braziliei de mutare a ambasadei la Ierusalim

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a salutat decizia istorica a lui Jair Bolsonaro, presedintele-ales al Braziliei, care a anuntat ca intentioneaza sa mute ambasada tarii sale de la Tel Aviv la Ierusalim, informeaza site-ul Arutz Sheva, citat de Mediafax.

[VIDEO] Copy-Paste pe foile Vioricai Dancila. Premierul a sustinut doua discursuri identice

Viorica Dancila si consilierii ei au ramas in pana de idei saptamana asta si au inserat aceleasi paragrafe in doua discursuri pe care le-a sustinut premierul. Astfel, Dancila a spus aceleasi lucruri si in cadrul sedintei de Guvern de miercuri, dar si.

Dragnea, despre mutarea ambasadei din Israel: inca nu am ajuns la nivelul sa fiu comentatorul sau consilierul premierului israelian

Liviu Dragnea a declarat ca va oferi mai multe detalii despre o eventuala mutare a ambasadei Romaniei din Israel atunci cand va avea raportul Ministerului de Externe pe aceasta tema. Seful PSD s-a rastit la.

PRIMELE IMAGINI cu vila secreta a Vioricai Dancila! De la Videle, pe drum de munte, in Brasov: E ROZ si are STEGULETE (FOTO)

Viorica Vasilica Dancila din Videle detine o vila de mai mare frumusetea la munte. Pe un teren cumparat, in judetul Brasov, impreuna cu sotul ei, Cristian Dancila, in anul 2000, premierul a ridicat o.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )