Libnet.ro
UNICEF

11:15

Liviu Dragnea a cerut desecretizarea memorandumului privind mutarea Ambasadei din Israel

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea a cerut desecretizarea memorandumului privind mutarea Ambasadei din Israel

Controversatul memorandum privind mutarea Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim ar putea desecretizat. Anuntul a fost facut de vicepremierul Paul Stanescu, social-democratul precizand ca Liviu Dragnea a fost cel care a solicitat acest lucru in sedinta conducerii PSD. continuă pe Adevărul

Teodor Melescanu: n maximum o luna vom avea concluziile analizei privind mutarea ambasadei la Ierusalim

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat duminica, la Palatul Parlamentului, ca in maximum o luna va fi finalizata analiza privind oportunitatea relocarii ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, admitand ca, din punct de vedere al securitatii, exista unele riscuri, scrie Mediafax.

Ambasada la Ierusalim - desecretizarea memorandumului?

Memorandumul adoptat de Guvern, in luna aprilie, privind mutarea Ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, ar putea deveni public, propunerea in acest sens fiind discutata in Biroul Permanent National al PSD, informeaza News. ro.

Liviu Dragnea pleaca ntr-o deplasare n Elvetia n ziua n care se asteapta sentinta din dosarul angajarilor fictive

Liviu Dragnea urmeaza sa aiba o deplasare oficiala, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, la Berna in Elvetia in perioada 29-31 mai, in contextul in care pe 29 mai inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata sa pronunte sentinta in dosarul angajarile fictive la DGASPC Teleorman, unde procurorii DNA au cerut pedepse de 7 ani si 6 luni pentru instigare la abuz in serviciu si 2 ani si 6 luni pentru fals.

Liviu Dragnea acuza: PNL face campanie mincinoasa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca PNL face campanie mincinoasa. Vreau sa le spun domnilor de la PNL si lui Klaus Iohannis, care este seful lor direct, ca.

Calin Popescu-Tariceanu merge la Guvern pentru discutii cu premierul Dancila si Liviu Dragnea / Pe agenda, Pilonul II de pensii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se intalneste, miercuri, la Guvern, cu premierul Viorica Dancila in jurul orei 13:30, potrivit unor surse parlamentare. La intalnire va participa si presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Calin Popescu-Tariceanu a mers la Guvern pentru discutii cu premierul Dancila si Liviu Dragnea / Pe agenda, Pilonul II de pensii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-a intalnit, miercuri, la Guvern, cu premierul Viorica Dancila in jurul orei 13:30. La intalnire a participat si presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea deplange moartea fostului ministru al Educatiei: A plecat acum, cand de oameni ca domnia sa avem nevoie mai mult ca oricand

Presedintele PSD si Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a postat un mesaj in care deplange moartea academicianului Mircea Malita, fost ministru al Educatiei. Dragnea spune ca decesullui Mircea Malita a.

Mihai Tudose il contrazice din nou pe Liviu Dragnea: Viorica.... Va casatoriti in fiecare zi?

Mihai Tudose nu vrea miting pentru sustinerea premierului Viorica Dancila. Cu riscul de a-l supara pe seful sau de partod, Liviu Dragnea, Tudose explica de ce nu e nevoie de asa ceva printr-o comparatie usor ir.

USR, despre sabotarea campaniei Fara penali in functii publice: Voluntarii sunt agresati. Un stat care devine dupa chipul si asemanarea lui Liviu Dragnea

USR a sustinut marti o conferinta de presa prin care a anuntat ca numarul de semnaturi stranse pentru campania Fara penali in functii publice a ajuns la 120. Totodata, liderul partidului Dan Barna a acuzat Politia Locala, Jandarmeria dar si oameni politici de sabotare a demersului, declarand ca voluntarii sunt in foarte multe locuri agresati si ca traim intr-un stat care devine, zi dupa zi, dupa chipul si asemanarea lui Liviu Dragnea.

De ce Liviu Dragnea scapa de amenda pentru ITP expirat

In urma cu trei saptamani, Liviu Dragnea a mers la mare de 1 mai cu un BMW al carui ITP era expirat. Totusi, se pare ca seful PSD nu va suporta consecintele si nu va fi amendat dupa ce oamenii legii sustin ca politicianul nu poate fi sanctionat dupa o fotografie. La data de 2 [].

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )