Libnet.ro
UNICEF

12:01

Teodor Melescanu, DETALII despre Memorandumul privind mutarea ambasadei la Ierusalim: Procesul este in curs...

B1 B1,
Teodor Melescanu, DETALII despre Memorandumul privind mutarea ambasadei la Ierusalim: Procesul este in curs...

Minsitrul de Externe, Teodor Melescanu, a precizat ca Guvernul Romaniei nu a luat nicio decizie privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Demnitarul a explicat ca a fost aprobata doar o. continuă pe B1

Liga Araba JIGNESTE Romania! Declaratii de NETOLERAT la adresa tarii noastre, dupa controversele privind mutarea ambasadei SUA la Ierusalim

Decizia unor tari de a celebra alaturi de Statele Unite mutarea ambasadei la Ierusalim este rusinoasa, a declarat Ahmed Abul Gheit, secretarul general al Ligii Arabe, citat de AFP. Printre aceste tari se afla .

Teodor Melescanu, despre mutarea ambasadei la Ierusalim. Ce document a fost deja aprobat

Guvernul Romaniei nu a luat nicio decizie privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Ministrul de externe, Teodor Melescanu, a explicat, la TVR, ca a fost aprobata doar o analiza privind.

Oficial american: Am considera binevenita mutarea ambasadei la Ierusalim, dar fiecare tara trebuie sa decida cum doreste

Prim adjunctul asistentului secretarului de stat SUA, Elisabeth Millard, a declarat ca mutarea ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim ar fi binevenita, dar fiecare tara decide cum doreste.

Teodor Melescanu - intalnire cu ambasadorul Xu Feihong

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, l-a primit astazi pe ambasadorul Republicii Populare Chineze, Xu Feihong, in vizita de ramas bun, ocazie cu care cei doi oficiali au apreciat evolutiile pozitive ale relatiilor romano-chineze, bazate in ultimii ani pe un dialog politic intens la nivel guvernamental si parlamentar.

ERDOGAN, declaratii SOCANTE la adresa SUA dupa mutarea ambasadei la Ierusalim. Au pierdut rolul de mediator

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat, luni, ca Statele Unite si-au pierdut rolul de mediator in Orientul Mijlociu dupa decizia de a recunoaste Iersualimul drept capitala Israelului si mutarea.

Noi detalii despre posibila plecare a lui Gica Hagi de la Viitorul

Cristian Bivolaru,directorul general al echipeiFC Viitorul,a vorbit marti despre posibilitatea caGica Hagisa vanda clubul. Oficialul campioanei en-titre a dezvaluit ca Hagi a fost.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )