Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ilan Laufer, ales lider al organizatiei PSD SUA

Adevărul Adevărul,
Ilan Laufer, ales lider al organizatiei PSD SUA

Ilan Laufer, social-democratul pe care presedintele Klaus Iohannis l-a refuzat pentru functia de ministru al Dezvoltarii, a fost ales lider al PSD, organizatia SUA, au anuntat, marti, intr-un comunicat de presa reprezentantii PSD Diaspora, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Ilan Laufer, atac la Frans Timmermans: Romania nu este colonia dumneavoastra

Ilan Laufer, proaspatul lider al organizatiei PSD din Statele Unite, l-a atacat miercuri pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, spunand despre acesta ca este intr-o campanie electorala si ca trateaza Romania ca pe o colonie personala.

Ilan Laufer a primit o noua functie in PSD. Ce post va avea fostul ministru pentru Mediul de Afaceri

Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, a fost ales presedintele PSD, Organizatia SUA. Aceasta puternica organizatie, care are de azi un presedinte cu o notorietate.

Ilan Laufer a primit o functie importanta in PSD: Ce post va ocupa consilierul Vioricai Dancila

Ilan Laufer, consilier al premierului Viorica Dancila a devenit presedinte al PSD, organizatia SUA, potrivit unui comunicat de presa al PSD Diaspora, citat de Stiripesurse. ro. Ilan Laufer, un.

Ilan Laufer, consilierul Vioricai Dancila, ATAC DUR la adresa lui Frans Timmermans: Tratati Romania ca pe o colonie, cu presiuni si amenintari, iar apoi ne dati lectii cu privire la statul de drept

Ilan Laufer, consilier al premierului Viorica Dancila, a lansat un atac dur la adresa prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, in contextul in care acesta a avertizat Guvernul PSD-ALDE sa nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )