Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ilan Laufer, atac la Frans Timmermans: Romania nu este colonia dumneavoastra

Adevărul Adevărul,
Ilan Laufer, atac la Frans Timmermans: Romania nu este colonia dumneavoastra

Ilan Laufer, proaspatul lider al organizatiei PSD din Statele Unite, l-a atacat miercuri pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, spunand despre acesta ca este intr-o campanie electorala si ca trateaza Romania ca pe o colonie personala. continuă pe Adevărul

Ilan Laufer, consilierul Vioricai Dancila, ATAC DUR la adresa lui Frans Timmermans: Tratati Romania ca pe o colonie, cu presiuni si amenintari, iar apoi ne dati lectii cu privire la statul de drept

Ilan Laufer, consilier al premierului Viorica Dancila, a lansat un atac dur la adresa prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, in contextul in care acesta a avertizat Guvernul PSD-ALDE sa nu.

Frans Timmermans, afirmatii dure despre statul de drept in Romania: Avertizez Guvernul roman sa nu intreprinda actiuni care sa afecteze sistemul judiciar

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a facut o serie deafirmatii dure cu privire la statul de drept in Romania. As vrea sa avertizez Romania, Guvernul roman sa nu intreprinda.

Timmermans: Romania ar fi trebuit sa-si rezolve inainte de aderarea la UE problemele privind statul de drept. Este lectia pe care trebuie sa o invatam poate pentru o viitoare extindere a Uniunii Europene

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene CE), Frans Timmermans, a dat de inteles, miercuri, ca Mecanismul de Verificare si Cooperare impotriva Romaniei nu va fi ridicat in mandatul actualei Comisii, asa cum spunea presedintele CE, Jean-Claude Juncker. Timmermans s-a declarat ingrijorat ca aderarea Romaniei si Bulgariei a avut loc in 2007 si suntem in 2019 si inca nu s-au rezolvat toate problemele privind statul de drept, care ar fi trebuit rezolvate inainte de aderarea celor doua state la Uniunea Europeana. Cred ca asta e lectia pe care trebuie sa o invatam, poate pentru o viitoare extindere a Uniunii Europene, a afirmat prim-vicepresedintele Comisiei Europene.

Frans Timmermans: Doamna Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, este candidata preferata de Parlamentul Europeanpentru a ocupa postul de procuror-sef.

Ilan Laufer a primit o functie importanta in PSD: Ce post va ocupa consilierul Vioricai Dancila

Ilan Laufer, consilier al premierului Viorica Dancila a devenit presedinte al PSD, organizatia SUA, potrivit unui comunicat de presa al PSD Diaspora, citat de Stiripesurse. ro. Ilan Laufer, un.

Europarlamentarul Norica Nicolai, reactie la discursul lui Frans Timmermans: Doar atacuri care, cu siguranta, au o motivatie politica si electorala

Europarlamentarul ALDENorica Nicolai a avut o prima reactie dupa discursul lui Frans Timmermans, spunand ca este unul pur electoral. Doar atacuri care, cu siguranta, au o motivatie politica si.

Ilan Laufer, ales lider al organizatiei PSD SUA

Ilan Laufer, social-democratul pe care presedintele Klaus Iohannis l-a refuzat pentru functia de ministru al Dezvoltarii, a fost ales lider al PSD, organizatia SUA, au anuntat, marti, intr-un comunicat de presa reprezentantii PSD Diaspora, potrivit Mediafax.

Ilan Laufer a primit o noua functie in PSD. Ce post va avea fostul ministru pentru Mediul de Afaceri

Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, a fost ales presedintele PSD, Organizatia SUA. Aceasta puternica organizatie, care are de azi un presedinte cu o notorietate.

Tudorel Toader, anunt dupa atacurile lui Frans Timmermans: Numirile de procurori in Uniunea Europeana sunt politice

Tudorel Toader, va face delaratii de presa, miercuri, la ora 15: 00, la Ministerul Justitiei, dupa atacurile lansate de prim - vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Frans Timmermans, prim-.

Tudorel Toader atenteaza la scaunul lui Frans Timmermans

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat luni pe pagina sa de Facebook o fotografie din biroul de la Bruxelles, unde s-a asezat pe locul rezervat prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, un constant critic al reformelor din justitie, Frans Timmermans.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )