Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ilan Laufer, numit consilier onorific al premierului Dancila

Antena3 Antena3,
Ilan Laufer, numit consilier onorific al premierului Dancila

Harry-Ilan Laufer a fost numit consilier onorific al prim-ministrului, functie neremunerata, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila. Decizia a fost publicata, luni, in Monitorul Oficial, scrie. continuă pe Antena3

Ilan Laufer spune ca Viorica Dancila l-a numit consilier onorific

Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, a anuntat pe contul sau de Facebook, ca premierul Viorica Dancila l-a numit in functia de consilier onorific. Reamintim ca in luna noiembrie, Ilan Laufer a declansat un scandal urias dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa-l numeasca in functia de ministru al dezvoltarii. Laufer l-a acuzat atunci pe Iohannis ca este antisemit.

Ilan Laufer, refuzat de Iohannis la Ministerul Dezvoltarii, a fost desemnat consilier onorific in Guvernul Dancila

Ilan Laufer a anuntat luni, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca a fost desemnat consilier onorific neremunerat in Guvernul condus de Viorica Dancila. Acesta s-a declarat mandru si a anuntat ca va folosi toata experienta acumulata, in special in contextul preluarii presedintiei Consiliului UE.

Ilan Laufer, consilier onorific al premierului Viorica Dancila

Ilan Laufer, care l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis de antisemitism pentru ca a refuzat sa il numeasca ministru al Dezvoltarii Regionale, a fost numit consilier onorific al premierului Viorica Dancila.

Viorica Dancila l-a numit pe Ilan Laufer consilier onorific, dupa ce Klaus Iohannis nu a acceptat propunerea acestuia la Ministerul Dezvoltarii

Premierul Viorica Dancila i-a oferit o functie in Guvern lui Ilan Laufer, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea acestuia pentru conducerea Ministerului Dezvoltarii. Laufer a fost numit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )