Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis, scrisoare de ULTIM MOMENT pentru Viorica Dancila. De ce i-a refuzat presedintele pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer pentru functiile de ministri

B1 B1,
Klaus Iohannis, scrisoare de ULTIM MOMENT pentru Viorica Dancila. De ce i-a refuzat presedintele pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer pentru functiile de ministri

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis joi doua scrisori premierului Viorica Dancila in care motiveaza refuzul numirilor Liei Olgutei Vasilescu, a lui Ilan Laufer si a lui Mircea Draghici. in prima. continuă pe B1

Klaus Iohannis, scrisoare catre Tudorel Toader. Motivul respingerii Adinei Florea la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, miercuri, o scrisoare ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca raspuns la solicitarea de reevaluare a propunerii de numire in functia de procuror sef al Directiei.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIM MOMENT: Presedintele merge la Ateneu, in prima confruntare cu Guvernul, dupa ce a respins ministrii

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Ceremonia de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Va fi prima intrevedere cu reprezentantii guvernului, dupa scrisorile pe care i le-a.

Ilan Laufer, replica dura pentru Klaus Iohannis: indeplinesc toate prevederile legale ca safiu membru al Guvernului Romaniei

Ilan Laufer a transmis joi un mesaj, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a trimis motivarea refuzului sau. Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila doua scrisori in care arata motivele pentru.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava

Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava, iar PSD, care a guvernat in tot acest timp, a avut toate conditiile pentru a prezenta proiectul pana in 15 noiembrie, asa cum predeve legea, a spus, vineri, presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis, scrisoare dupa scrisoare catre premierul Dancila. Presedintele motiveaza respingerile ministrilor

Presedintele Iohannis a trimis doua scrisori premierului Viorica Dancila in care argumenteaza refuzul pentru numirile pe care premierului le-a inaintat Palatului Cotroceni, in vederea ocuparii functiilor.

Viorica Dancila a luat atitudine si l-a sunat pe Klaus Iohannis. Ce i-a spus premierul sefului statului

Dupa ce i-a respins oficial propunerile de ministri, Viorica Dancila l-a contactat pe Klaus Iohannis. Premierul l-a sunat, joi, pe presedinte , sustin surse politice pentru stiripesurse. ro. Nu se stie cu.

Viorica Dancila insista si ii propune din nou pe Vasilescu si Draghici la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor

Premierul Viorica Dancila i-a transmis din nou joi presedintelui Klaus Iohannis nominalizarile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului.

SONDAJ. V-au convins argumentele lui Klaus Iohannis de a-i respinge pe Vasilescu, Laufer si Draghici?

Klaus Iohannis a trimis doua scrisori premierului Viorica Dancila in care argumenteaza refuzul pentru numirile pe care premierului le-a inaintat Palatului Cotroceni, in vederea ocuparii functiilor vacante din Gu.

Politic show: Cine intra n cursa mpotriva lui Klaus Iohannis; Tudorel Toader l sfideaza pe Dragnea; Eugen Teodorovici acuza firmele straine ca fura bani din buzunarul romnilor

Tariceanu: Doamna prim-ministru este pregatita pentru sicanele presedintelui. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca premierul Viorica Dancila este pregatita sa faca fata sicanelor presedintelui Klaus Iohannis. Valcov, Iordache si fetele cocotate peste noapte la varful puterii. Recentele numiri facute la varful conducerii ANAF si a Agentiei Nationale a Medicamentului par desprinse dintr-o telenovela locala cu patru personaje.

Klaus Iohannis, moment jenant la plecarea de la ceremonia istorica

Klaus Iohannis a plecat dupa ceremonia istorica de joi seara fara sa-si ia ramas bun de la invitatii extrem de importanti prezenti la Ateneul Roman. Momentul a fost remarcat si comentat apoi in studioul .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )