Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mircea Badea: Klaus Iohannis trebuie sa-si ceara scuze

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Klaus Iohannis trebuie sa-si ceara scuze

Ce-a facut Ilan Laufer asa ingrozitor? Mie mi se pare ingrozitor ce a facut Iohannis, nu Ilan Laufer care a spus cu subiect si predicat ce a facut Iohannis. Am gandit si eu lucrurile pe care le-a spus. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis amana decizia privind nominalizarea Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici: Nu voi accepta noi numiri de ministri pana la sarbatorile Centenarului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va accepta nicio numire noua in Guvernul Romaniei pana la 1 decembrie. Aceasta declaratie vine in contextul in care PSD a anuntat marti ca Lia Olguta.

Klaus Iohannis amana decizia numirii in Guvern a Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici pana dupa 1 Decembrie: Guvernul Dragnea-Dancila e un accident al democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre remanierile guvernamentale, dupa ce in urma cu doua zile, sase noi ministri au depusjuramantul de investitura,la Palatul Cotroceni. Am.

Mircea Badea, previziune teribila pentru PNL

Mircea Badea a afirmat, marti seara, pe pasa cu emisiunea 100 de minute, ca PNL este un partid pe cale de disparitie, in conditiile in care la alegeri va avea un scor sub ALDE. N-am inteles de ce intotdea.

Mircea Badea: Mor aici! Daca Augustin Lazar are o... eu mor aici! Ce l-a frapat atat de tare pe realizatorul in gura presei

Mircea Badea a comentat, luni seara, pe pasa cu emisiunea Alessandrei Stoicescu, 100 de minute, noua culoare a podoabei capilare pe care a adoptat-o procurorul general Augustin Lazar. Mie parul dansului mi s-a.

KLAUS IOHANNIS: Curtea Europeana de Conturi sprijina utilizarea eficienta a fondurilor europene

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit ieri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Curtii Europene de Conturi, Klaus-Heiner Lehne, context in care a mentionat ca prin rapoartele emise si prin recomandarile facute, aceasta institutie europeana reuseste sa ofere o baza importanta pentru cresterea eficientei si a corectitudinii in ceea ce priveste utilizarea fondurilor europene.

KLAUS IOHANNIS: Nu va exista nicio schimbare de ministri in aceasta saptamana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca a primit, la interval de doua zile, a doua propunere de remaniere guvernmentala, precizand ca in acesta saptamana nu va exista nicio schimbare de ministri si ca a doua remaniere va fi discutata cel mai devreme in prima saptamana dupa sarbatorirea Centenarului.

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia Directiei Nationale Anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public.

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia DNA. Cum a reactionat ministrul Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Tot azi, presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public. Ma surprinde faptul ca a terminat de citit si de inteles asa de repede!, a reactionat Toader.

Klaus Iohannis, dupa ce a fost acuzat de antisemitism: Ilan Laufer a picat testul maturitatii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a raspuns, miercuri, acuzatiilor lansate de Ilan Laufer. Iohannis spune ca referintele la antisemitism si nazism in disputa politica sunt iresponsabile si denota.

KLAUS IOHANNIS: Remanierea, o solutie slaba. Solutia corecta era inlocuirea Guvernului

ACTUALIZARE - Eugen Nicolicea PSD): Nu exista o motivatie sa refuze o revocare din functie a unui ministru Nu cred ca exista o motivatie ca un presedinte sa se opuna unei revocari, a declarat Nicolicea. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca remanierea guvernamentala este o solutie slaba si ca este in continuare de parere ca solutia corecta ar fi fost inlocuirea acestui Guvern care a creat foarte multe probleme Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )