Libnet.ro
UNICEF

19:30

Si Corina Bogagiu, fost deputat PSD, trece la partidul lui Victor Ponta

Hotnews Hotnews,
 Si Corina Bogagiu, fost deputat PSD, trece la partidul lui Victor Ponta

Fostul deputatul PSD Corina Bogaciu, in varsta de 29 ani, a anuntat vineri ca s-a inscris in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, dupa ce in noiembrie anul trecut a demisionat din PSD, unde facea parte din organizatia Ilfov, condusa de Gabriela Firea la acea vreme. continuă pe Hotnews

inca un deputat PSD trece la partidul lui Ponta

Deputatul Oana Silvia Vladuca si-a anuntat vineri demisia din PSD pentru a se alatura partidului lui Victor Ponta Pro Romania, anuntand ca valorile pentru care a aderat la PSD si-au incetat valabilitatea de cand partidul a intrat in zodia nefasta a unui lider nefast.

Un fost deputat PSD se inscrie in partidul lui Victor Ponta

Continua migratiile spre partidul lui Victor Ponta, Pro Romania. Dupa ce in ultimele zile si-au dat demisia din PSD Oana Silvia Vladuca, Mihai Tudose si Georgian Pop si s-au inscris in Pro Romania, vineri, o .

inca un deputat PSD trece la Pro Romania: Politica nu se face cu pumnul!

Deputatul Georgian Pop a anuntat joi ca a plecat din PSD si ca se alatura formatiunii Pro Romania. Decizia pe care am luat-o astazi vine dupa o lunga perioada de reflectie si dupa consultari cu.

inca un deputat PSD a plecat la Pro Romania: Dragnea a divizat intreaga societate, inclusiv viata interna de partid

Deputatul Georgian Pop a anuntat, joi seara, ca s-a inscris in Pro Romania, precizand ca, dupa 20 de ani, nu se mai regaseste in modul in care se face politica in PSD. De cand este presedintele PSD, Liviu Dragnea a divizat intreaga societate, inclusiv viata interna de partid, a transmis Georgian Pop.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )