Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gabriela Firea ar putea reveni in toate functiile detinute in PSD: Mai multi colegi mi-au spus sa analizez si sa renunt la demisii

B1 B1,
Gabriela Firea ar putea reveni in toate functiile detinute in PSD: Mai multi colegi mi-au spus sa analizez si sa renunt la demisii

Gabriela Firea ar purea sa isi reia functiile de conducere detinute in PSD: presedinte PSD Ilfov, presedinte interimar PSD Bucuresti si vicepresedinte la nivel national. Primarul general a anuntat, marti,. continuă pe B1

Gabriela Firea, surprinsa ca Dragnea a propus-o candidat PSD la prezidentiale: Dupa castigarea alegerilor parlamentare am fost tranformata in sac de box... / NU vreau sa candidez!

Gabriela Firea s-a aratat surprinsa de faptul ca Liviu Dragnea a propus-o candidat PSD la prezidentiale. Primarul General a refuzat aceasta propunere, ba chiar i-a reamintit sefului PSD ca pana de curand era ch.

Gabriela Firea se gandeste sa revina pe functiile detinute in PSD pana anul trecut

Gabriela Firea se gandeste sa revina pe functiile detinute in PSD pana anul trecut. Primarul General al Capitalei spune ca analizeaza intoarcerea in forurile de conducerePSD dupa ce mai multi.

Prima decizie luata de CEX-ul PSD in era Dancila: Gabriela Firea se intoarce la sefia filialei Bucuresti. Cine se lupta pentru ministerul Justitiei

Liderii PSD s-au reunit in aceasta seara in Comitetul Executiv pentru a lua mai multe decizii cu greutate: propunerea a trei noi ministri pentru portofoliile ramase vacante Justitie, Diaspora si Fonduri Europene; mazilirea unor lideri apropiati de Liviu Dragnea; stabilirea datei Congresului PSD. Potrivit unor surse politice, Gabriela Firea va reveni la sefia PSD Bucuresti.

Gabriela Firea: Mi s-a cerut sa fiu presedinte PSD, dar nu doresc acest lucru

Nu voi candida la presedintia PSD la congres. Il sustin pe Paul Stanescu ca presedinte executiv, statutar este ca Dancila e sa fie presedinte interimar, a declarat primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea.

Gabriela Firea, invitatie catre fostii membri PSD care au trecut la Ponta: Daca nu se intorc, sa se stabileasca o alianta PSD-Pro Romania

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat marti o invitatie catre fostii membri ai PSD care au trecut la Pro Romania de a reveni in PSD, ea sustinand ca daca acestia nu se intoarce, ar vedea firesc ca PSD sa stabileasca o alianta cu partidul lui Victor Ponta. Printre ei se afla Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, exclusi din PSD in 2018 dupa ce au semnat o scrisoare prin care cereau demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului.

De ce o refuza Victor Ponta pe Gabriela Firea. Reactia fostului lider PSD

Victor Ponta a refuzat oferta Gabrielei Firea de a se intoarce in PSD. Liderul Pro Romania a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care explica de ce nu accepta sa revina in partidul pe care l-a condus intre februarie 2010 si iulie 2015. Victor Ponta o refuza pe Gabriela Firea Ah [] .

Gabriela Firea revine in functia de presedinte al PSD Bucuresti, dar si in cea de vicepresedinte al PSD la nivel regional - surse

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost validata, in unanimitate, de Comitetul Executiv National al PSD pentru functia de presedinte al organizatiei de Bucuresti, au precizat marti pentru AGERPRES.

Gabriela Firea il vrea pe Ponta inapoi in PSD: Sa se stabileasca o alianta intre PSD si Pro Romania

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, le-a facut o invitatie celor plecati din PSD in ultimii ani sa se intoarca in formatiune, printre cei mentionati fiind si Victor Ponta.

Dupa ce se impacase cu Dragnea acum cateva zile, Gabriela Firea schimba tabara: il voi sustine pe Paul Stanescu pentru functia de presedinte interimar / Despre condamnarea liderului PSD: Oricat ai patimit din cauza lui, nu poti sa te bucuri(VIDEO)

Daca acum cateva zile, gabriela Firea anunta ca este iar in relatii bune cu Liviu Dragnea, duupa pierderea alegerilor de catre PSD si, mai ales, dupa condamnarea liderului PSD, primarul general schimba iar.

Dupa ce se impacase cu Dragnea acum cateva zile, Gabriela Firea schimba tabara: il voi sustine pe Paul Stanescu pentru functia de presedinte interimar / Despre condamnarea liderului PSD: Oricat ai patimit din cauza lui, nu poti sa te bucuri(VIDEO)

Daca acum cateva zile, Gabriela Firea anuntaca este iar in relatii bune cu Liviu Dragnea, dupa pierderea alegerilor de catre PSD si, mai ales, dupa condamnarea liderului PSD, primarul general schimba.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )