Libnet.ro
UNICEF

22:30

AUDIO Primele 3 minute din interviul dat de Ion Iliescu cotidianului Le Figaro: PSD traverseaza o perioada destul de complicata, destul de dificila, destul de confuza

Hotnews Hotnews,
 AUDIO Primele 3 minute din interviul dat de Ion Iliescu cotidianului Le Figaro: PSD traverseaza o perioada destul de complicata, destul de dificila, destul de confuza

Jurnalistul Paul Cozighian, cel care a realizat interviul pentru Le Figaro cu fostul presedinte Ion Iliescu a transmis Mediafax, in format audio, primele minute din interviu, dupa ce Iliescu a catalogat drept fake news citatul din material. continuă pe Hotnews

O noua nregistrarea din interviul acordat de Ion Iliescu pentru Le Figaro / n mod realist, partidul va trebui sa l sustina pe domnul Tariceanu, care are mai multe sanse / Ce spune despre statul paralel

Jurnalistul Paul Cozighian a facut publica, marti seara, la Realitatea TV, o noua inregistrare partiala a interviului cu Ion Iliescu, pentru Le Figaro. Potrivit inregistrarii, fostului presedinte spune ca in PSD exista fracturi interioare care se reflecta astazi si vorbeste de problemele juridice ale lui Dragnea. Fostul presedinte mai declara ca: in mod realist, partidul va trebui sa il sustina pe domnul Tariceanu, care are mai multe sanse; nu avem o personalitate din PSD care sa aiba sustinerea maselor. Nu suficient. Din pacate. AUDIO Primele 3 minute din interviul dat de Ion Iliescu cotidianului Le Figaro: PSD traverseaza o perioada destul de complicata, destul de dificila, destul de confuza .

nregistrarea cu interviul acordat de Ion Iliescu pentru Le Figaro/Ce spune despre statul paralel

Jurnalistul Paul Cozighian a facut publica, marti seara, o inregistrare partiala a interviului cu Ion Iliescu, pentru Le Figaro. Potrivit inregistrarii, fostului presedinte spune ca in PSD exista fracturi interioare care se reflecta astazi si vorbeste de problemele juridice ale lui Dragnea.

Paul Cozighian, autorul articolului din Le Figaro: Nu sunt inventii. Interviul cu Ion Iliescu exista inregistrat! O sa-l difuzez

Fostul presedinte Ion Iliescu a negat, pe blogul personal, declaratiile care le-ar fi facut pentru cotidianul francez Le Figaro, precizand ca a citit cu uimire amestecata cu dezgust un soi de compilatie despre.

Interviul audio cu Ion Iliescu pentru publicatia Le Figaro. Ce a spus despre PSD

Au aparut primele minute din asa-zisul interviu audio dat de Ion Iliescu pentru publicatia franceza Le Figaro. Foarte interesant este ca, in fragmentul aparut in media, nu sunt prezente declaratiile fostului.

Ion Iliescu, primele trei minute din interviul pentru Le Figaro: PSD trece printr-o perioada destul de complicata si e pacat, pentru ca e partidul care are mari legaturi cu populatia (VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu a spus intr-un interviu pentru Le Figaro ca PSD trece printr-o perioada destul de complicata, destul de dificila, destul de confuza. E o slabiciune si e pacat, pentru ca PSD e .

Noi controverse legate de interviul dat de Ion Iliescu jurnalistilor de la Le Figaro. Lipsesc o parte din afirmatiile cu care a fost citat initial. Cateva mesaje tari ale fostului presedinte

Continua controversele in jurul discutiei purtate de Ion Iliescu cu jurnalistii de la Le Figaro, chiar si dupa ce un post de televiziune a difuzat un fragment din materialul realizat de publicatia franceza, cu fo.

Radu Banciu, despre interviul acordat de Ion Iliescu pentru Le Figaro: Mi se pare de o stupiditate. Niste intrebari a la gaga, care nu faceau altceva decat sa-i ridice criminalului mingea la fileu(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre publicarea unei parti a inregistrarii interviului pe care fostul presedinte Ion Iliescu l-a acordat jurnalistilor de la Le.

inregistrarea audio a interviului lui Ion Iliescu din Le Figaro. Fostul presedinte a criticat dur actualul PSD si a propus un candidat surprinzator la prezidentiale

Ion Iliescu a acordat un interviu cotidianului francez Le Figaro, in care a comentat situatia actuala din PSD. Ulterior, fostul presedinte al Romaniei a negat o parte dintre declaratii si a acuzat un fake-news. Jurnalistul care l-a intervievat a prezentat in premiera, in seara zilei de marti, 18 decembrie, inregistrarea audio a discutiei pe care a avut-o cu Ion Iliescu.

inregistrarea audio a interviului lui Ion Iliescu din Le Figaro. Fostul presedinte da de pamant cu PSD si propune un candidat-soc la prezidentiale

Ion Iliescu a acordat un interviu cotidianului francez Le Figaro, in care a comentat situatia actuala din PSD. Ulterior, fostul presedinte al Romaniei a negat o parte dintre declaratii si a sustinut ca ar fi vorba despre un fake-news. Jurnalistul care l-a intervievat a prezentat in premiera, marti seara, la Realitatea TV, inregistrarea audio a discutiei pe care a avut-o cu Ion Iliescu.

UPDATE Ion Iliescu acuza Le Figaro de fake news. Jurnalistul care a realizat interviul spune ca are inregistrarea

Fostul presedinte Ion Iliescu sustine ca declaratia cu care este citat de cotidianul Le Figaro nu este reala si acuza publicatia de razboi mediatic. De cealalta parte, Paul Cozighian, jurnalistul care a realizat interviul pentru Le Figaro, a declarat la Realitatea TV ca are inregistrarea interviului si ca fostul lider politic face exact afirmatiile cu care este citat in material.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )