Libnet.ro
UNICEF

19:15

Basescu: Eu cred ca s-a aliat Pavelescu cu PSD, nu PNTCD, care nu are de castigat nimic in alianta

Hotnews Hotnews,
 Basescu: Eu cred ca s-a aliat Pavelescu cu PSD, nu PNTCD, care nu are de castigat nimic in alianta

Traian Basescu a declarat ca nu si-ar fi imaginat ca PNTCD va face o alianta cu partidul lui Ion Iliescu, precizand ca doar Aurelian Pavelescu s-a aliat cu PSD. Fostul presedinte a adaugat ca PNTCD nu va castiga nimic din protocol, iar taranistii adevarati nu vor promova PSD in campaniei, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Fundatia Coposu: Asa-zisul protocol PSD-PNTCD, lovit de nulitate in fata istoriei / PSD, continuatorul ideologic al PCR

Reprezentantii Fundatiei Corneliu Coposu au criticat joi seara demersul liderului PNTCD, Aurelian Pavelescu, de a incheia un protocol de colaborare cu PSD, sustinand ca asa-zisul protocol PSD-PNTCD este lovit de nulitate in fata istoriei. Ei mai spun ca pentu taranisti PSD este si a fost tot timpul continuatorul ideologic al PCR, chiar daca a fost silit de istorie sa se manifeste intr-un sistem democratic.

PNTCD a intrat in anotimpul lichelelor. Fundatia Coposu il desfiinteaza pe cel care se prezinta sef taranist si s-a aliat cu PSD

Membrii Fundatiei Corneliu Coposu au criticat vehement anuntul presedintelui PNTCD, Aurelian Pavelescu de a se alia, la pachet cu Partidul Ecologist, cu PSD la alegerile europarlamentare din 26 mai. Reprezentantii fundatiei care actioneaza in memoria fostului lider taranist Corneliu Coposu spun ca asa-zisul protocol incheiat de PNTCD cu PSD ar fi lovit de nulitate in [] .

Rodica Coposu, sora Seniorului, despre alianta PSD-PNTCD:E un caraghioslac. Regret ca se manjeste imaginea lui Iuliu Maniu. Pavelescu face fanfaronada

Rodica Coposu 85 de ani), sora lui Corneliu Coposu, fost presedinte al Partidul National Taranesc Crestin Democrat in perioada 1990-1995, a criticat, pentruAdevarul, decizialiderului de azi al PNTCD, Aurelian Pavelescu, de a face alianta la alegerile europarlamentare cu partidul condus de Liviu Dragnea.

Fundatia Coposu, despre alianta PSD-PNTCD: Seniorul se rasuceste in mormant

Reprezentantii Fundatiei Corneliu Coposu au transmis ca au luat act cu stupoare si cu indignare de declaratiile conform carora PNTCD, partidul lui Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Corneliu Coposu si Ion Diaconescu, a .

Liviu Dragnea a facut anuntul: S-a semnat alianta PSD - PNTCD - PER pentru europarlamentare

Liviu Dragnea a anuntat, joi, la Parlament, ca social-democratii au semnat protocol de colaborare cu PNTCD si PER pentru europarlamentare. La conferinta au participat si presedintii celor doua grupari.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )