Libnet.ro
UNICEF

08:30

Basescu, despre alianta PNTCD cu PSD: Taranistii adevarati nu se vor duce sa promoveze partidul lui Iliescu

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre alianta PNTCD cu PSD: Taranistii adevarati nu se vor duce sa promoveze partidul lui Iliescu

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, la Romania TV, despre decizia de a candida la alegerile europarlamentare, precizand ca PMP se va bate pentru patru locuri de eurodeputat. continuă pe Adevărul

Nicolae Ratiu, despre alianta PNT PSD: Dezgust total

Nicolae Ratiu, fiul lui Ion Ratiu, politicianul desemnat de Corneliu Coposu sa candideze din partea PNT la alegerile din 1990, spune despre alianta PSD PNT: Dezgust total.

Basescu: Eu cred ca s-a aliat Pavelescu cu PSD, nu PNTCD, care nu are de castigat nimic in alianta

Traian Basescu a declarat ca nu si-ar fi imaginat ca PNTCD va face o alianta cu partidul lui Ion Iliescu, precizand ca doar Aurelian Pavelescu s-a aliat cu PSD. Fostul presedinte a adaugat ca PNTCD nu va castiga nimic din protocol, iar taranistii adevarati nu vor promova PSD in campaniei, relateaza Mediafax.

Rodica Coposu, sora Seniorului, despre alianta PSD-PNTCD:E un caraghioslac. Regret ca se manjeste imaginea lui Iuliu Maniu. Pavelescu face fanfaronada

Rodica Coposu 85 de ani), sora lui Corneliu Coposu, fost presedinte al Partidul National Taranesc Crestin Democrat in perioada 1990-1995, a criticat, pentruAdevarul, decizialiderului de azi al PNTCD, Aurelian Pavelescu, de a face alianta la alegerile europarlamentare cu partidul condus de Liviu Dragnea.

Gheorghe Ciuhandu, ultimul mare primar taranist, dupa semnarea protocolului PNTCD - PSD: E un gest propagandistic

Fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, ultimul mare primar pe care l-a avut PNTCD, a declarat ca semnarea protocolului dintre PNTCD si PSD este doar un act propagandistic, partidul condus de Pavelescu fiind doar o mascarada. Ciuhandu a mai declarat ca vechii taranisti se intalnesc sambata la Alba Iulia pentru congresul de infiintare a partidului PNT Maniu Mihalache.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )