Libnet.ro
UNICEF

20:30

Calin Popescu Tariceanu, audiat azi in Comisia privind activitatea SPP

Adevărul Adevărul,
Calin Popescu Tariceanu, audiat azi in Comisia privind activitatea SPP

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu va fi audiat, marti, de la ora 13. 00, in comisia SPP, acesta confirmand participarea, in contextul in care fostul director al SPP Dumitru Iliescu a declarat, la audierile de saptamana trecuta ca Serviciul trebuia sa ia masuri in cazul supravegheriipliderului ALDE. continuă pe Adevărul

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, audiat in Comisia SPP: Poate intrau pe burlan in casa mea

Calin Popescu Tariceanu va fi audiat, marti, de la ora 13. 00, in comisia SPP, acesta confirmand participarea, in contextul in care fostul director al SPP Dumitru Iliescu a declarat, la audierile de saptamana tr.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, audiat astazi n Comisia SPP

Calin Popescu Tariceanu va fi audiat, marti, de la ora 13. 00, in comisia SPP, acesta confirmand participarea, in contextul in care fostul director al SPP Dumitru Iliescu a declarat, la audierile de saptamana trecuta ca Serviciul trebuia sa ia masuri in cazul supravegherii presedintelui Senatului, informeaza Mediafax.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va fi audiat in Comisia SPP

Calin Popescu Tariceanu va fi audiat, marti, de la ora 13. 00, in comisia SPP, acesta confirmand participarea, in contextul in care fostul director al SPP Dumitru Iliescu a declarat, la audierile de saptamana tr.

Tariceanu, audiat la Comisia parlamentara de ancheta a SPP

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, va fi audiat astazi la Comisia parlamentara de ancheta a SPP pentru a da detalii in legatura cu cei sapte ani in care ar fi fost interceptat, potrivit unor informatii care au fost furnizate de fostul director al Serviciului de Protectie si Paza, Dumitru Iliescu, la audierea in comisie.

Ministrul Transporturilor va prezenta proiectele de infrastructura

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat astazi ca ministrul Transporturilor, Lucian Sova, va prezenta, saptamana viitoare, proiectele care tin de infrastructura, mentionand ca doreste sa-i dea acestuia posibilitatea sa informeze parlamentarii despre stadiul acestor proiecte.

Tariceanu, IRONIC la adresa SPP: Intrau, poate, pe burlan, ca in filme

Calin Popescu Tariceanu a fost przent, marti, la comisia speciala de ancheta privind activitatea SPP. Seful Senatului a spus ca nu i-a fost semnalizat niciodata din partea serviciului de paza si protectie ca.

Tariceanu: Contati pe implicarea mea pana la revenirea la normalitate a sistemului de functionare a institutiilor din justitie!

Combaterea coruptiei trebuie sa continue, dar acest lucru nu se poate face decat folosind cadrul legal, a declarat Calin Popescu-Tariceanu, citat de Agerpres. Contati pe implicarea mea in continuare pana.

Tariceanu solocita expertiza poloneza pe marginea FSDI

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat astazi ca a facut deja demersul oficial de a-i invita pe responsabilii de gestionarea fondului suveran din Polonia, pentru a se consulta cu acestia pe marginea proiectului similar pe care doreste sa-l construiasca coalitia de guvernare de la Bucuresti.

Tariceanu il pune la punct pe Dragnea cu privire la Legea offshore: Sa nu ne grabim! Sa trecem prin Parlament cea mai buna forma a legii

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca si-ar dori ca Legea gazelor offshore sa intruneasca consensul tuturor partidelor politice reprezentate in Parlament, astfel incat sa fie.

Tariceanu, despre legea offshore: Primul principiu este ca legea sa maximizeze veniturile bugetului Romaniei

Presedintele Senatului, liderul ALDE Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, sambata, ca vrea ca proiectul legii offshore sa intruneasca consensul tuturor partidelor politice reprezentate in Parlament. in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )