Libnet.ro
UNICEF

21:15

Certitudini ingrijoratoare la inceputul anului 2019

Adevărul Adevărul,
Certitudini ingrijoratoare la inceputul anului 2019

Nu detinem o cifra exacta a romanilor stabiliti in strainatate. Nu stim cati dintre acestia au plecat din tara indata dupa 1989, mai intai din ratiuni economice, in cautarea unui trai mai bun, mai apoi din cauza mineriadelor, a teoriilor despre democratia originala ale lui Ion Iliescu, tatucul FSN, ori fiindca si-au dat seama ca tara nu va suferi o democratizare autentica niciodata. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai importante fenomene astronomice ale anului 2019

Muzeograful Ciprian Vintdevara, coordonatorul Serviciului de Astronomie al Muzeului Vasile Parvan din Barlad a publicat lista celor mai importante fenomene astronomice ale anului 2019. Primul fenomen vizibil a fost noaptea trecuta, cand s-a atins maximul curentului de meteori Quadrantide.

Eclipsele anului 2019. Minerva, previziuni pentru zodii

Cunoscutul astrolog Minerva a fost invitata sambata, la Voi cu Voicu, unde a vorbit despre cele cinci eclipse din 2019 si despre semnificatiile acestora. Vor fi cinci eclipse, de regula sunt patru pe.

Concertele anului 2019 in Romania: Ce artisti sunt asteptati in tara noastra. Fanii sunt in extaz (VIDEO)

Nici nu s-a instalat bine, ca 2019 se anunta deja a fi un an plin, pe lista amatorilor de distractie, muzica si voie buna! Concertele sunt deja programate iar artistii se pregatesc de zor pentru a le oferi.

VIDEO Cine este noua zana din tenisul feminin. Sarapova si Bouchard trec pe plan secund in 2019

Lume tenisului feminin scoate in evidenta la inceputul anului 2019 o jucatoare care are sanse sa le depaseasca la sex appeal pe vechile figuri din circuit.

Digi24: ncepe goana dupa aurul din ocean! Cel mai controversat proiect al anului 2019

O companie canadiana, Nautilus Minerals Inc, va incepe anul acesta sa caute aur si cupru pe fundul oceanului. Criticii spun ca o astfel de misiune va distruge tot ce ii sta in cale, adica inclusiv pesti si alte vietuitoare.

Casa preotului dintr-un sat din judetul Galati a ars din temelii in prima zi a anului 2019

Incendiul nu s-a soldat, din fericire, cu victime, insa pagubele materiale sunt mari. Preotul Jan Popa 38 ani) slujeste la biserica din Ghidigeni, iar casa sa se afla in satul Talpigi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )