Libnet.ro
UNICEF

08:00

Codrin Stefanescu (PSD): Eu si Liviu Dragnea il sunam destul de des pe Ion Iliescu. Chiar primim sfaturi. Urmareste toate posturile de televiziune si este prins in jocul politic

B1 B1,
Codrin Stefanescu (PSD): Eu si Liviu Dragnea il sunam destul de des pe Ion Iliescu. Chiar primim sfaturi. Urmareste toate posturile de televiziune si este prins in jocul politic

Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, a declarat ca discutase cu Ion Iliescu in weekend, inainte de problemele cardiace cu care s-a confruntat fostul presedinte, si a recunoscut ca acesta le ofera. continuă pe B1

Liviu Dragnea in SEDINTAcu Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader, la scurt timp de la discursul lui Klaus Iohannis

Marti, presedintele PSD, Liviu Dragnea si presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au intrat intr-o intalnirecu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader,.

Codrin Stefanescu, DERAPAJ la adresa lui Ionel Danca: O musca turbata, mincinoasa

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu a lansat o serie de jigniri incalificabile la adresa purtatorului de cuvant al PNL, Ionel Danca. Totul s-a intamplat in timpul unei emisiuni de la Romania TV in.

Codrin Stefanescu: Nu sunt probleme dupa operatia lui Iliescu. A racit in weekend

Secretarul General al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, marti, ca interventia medicala asupra fostului presedinte Ion Iliescu a decurs bine si nu sunt probleme iar fostul sef al statului ar fi racit undeva in weekend.

Codrin Stefanescu, despre starea lui Ion Iliescu dupa operatie: Totul a decurs bine si nu sunt probleme / Speram sa si vorbim la telefon astazi

Ion Iliescu, operat la inima luni seara, se simte bine si nu sunt niciun fel de probleme dupa interventia chirurgicala, a declarat marti secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu. El spune ca problemele de sanatate ale fostului presedinte sunt pe fondul unei raceli din weekend si ca, desi s-a retras din viata publica, acesta este prins in jocul politic si le da sfaturi fostilor colegi de partid.

Codrin Stefanescu, la nunta anului in politica: Am fura mireasa, dar nu cred ca se lasa Olguta furata. Aici e marea problema

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca nu crede ca Olguta Vasilescu va fi o mireasa care se va lasa furata, referindu-se la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu care.

Codrin Stefanescu despre nunta Olgutei cu Manda: Nu cred ca se lasa furata. Aici e marea problema

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca nu crede ca Olguta Vasilescu va fi o mireasa care se va lasa furata, referindu-se la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu care va avea loc sambata in comuna Isalnita, judetul Dolj.

Codrin Stefanescu despre nunta de sambata a colegilor lui: Nu cred ca se lasa Olguta furata. Aici e marea problema

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca nu crede ca Olguta Vasilescu va fi o mireasa care se va lasa furata, referindu-se la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu care va avea loc sambata in comuna Isalnita, judetul Dolj, transmite Mediafax.

Premierul Dancila si Tariceanu, sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea

Sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea, dupa sedinta solemna din Parlament pentru NATO. E vorba de o discutie pe care a avut-o initial Liviu Dragnea cu Calin Popescu Tariceanu, la care part.

Ce a facut Liviu Dragnea in timpul discursului lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei. Cei treiparticipala sedinta solemna din Parlament dedicata.

Ce a facut Klaus Iohannis in timpul discursului lui Liviu Dragnea

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei. Cei treiparticipala sedinta solemna din Parlament dedicata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )