Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dragnea: Nu ma pot delimita de Iliescu. Dosarul Revolutiei e o mascarada

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: Nu ma pot delimita de Iliescu. Dosarul Revolutiei e o mascarada

Liviu Dragnea a spus vineri, la Craiova, intrebat, in contextul dosarulului Revolutiei, daca va lua o pozitie fata de Ion Iliescu, ca nu se poate delimita de acesta, relateaza Mediafax. Cand ziarista i-a spus ca Iliescu este acuzat si in dosarul Mineriadei, Dragnea i-a raspuns: Domnisoara, . ) sunteti din alt film, ce naiba?. continuă pe Hotnews

Dragnea: Dosarul Revolutiei e o mascarada. Nu ma pot delimita de Iliescu, sunteti din alt film, ce naiba?

Liviu Dragnea a spus la Craiova, intrebat daca va lua o pozitie fata de Ion Iliescuin contextul dosarulului Revolutiei, ca nu se poate delimita de acesta. Cand ziarista i-a spus ca Iliescu este acuzat si in dosarul Mineriadei, Dragnea i-a raspuns: Domnisoara, sunteti din alt film, ce naiba?.

CT Popescu, reactie extraordinara despre Dosarul Revolutiei: O sa hotarasca justitia!

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre Dosarul Revolutiei, dupa ce Augustin Lazar a anuntat ca acesta a fost trimis in judecata. Au trecut aproape 30 de ani de la evenimentele sangeroase din decembrie 1989, iar jurnalistul este de parere ca demersul procurorilor militari este de apreciat. intrebat daca trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei nu [] .

Ce spune Parchetul General, dupa scrisoarea fiului disidentului Gheorghe Ursu - instanta suprema este competenta sa se pronunte asupra obiectivitatii rechizitoriului in dosarul Revolutiei

Inalta Curte de Casatie si Justitie este competenta sa se pronunte asupra obiectivitatii, temeiniciei si legalitatii rechizitoriului Sectiei Parchetelor Militare in dosarul Revolutiei, spune Parchetul General. Precizarile au fost facute joi, in contextul in care Andrei Ursu, fiul disidentului anticomunist Gheorghe Ursu, alaturi de 11 personalitati, i-au trimis procurorului general Augustin Lazar o scrisoare deschisa in care il intreaba de ce lipsesc din dosarul Revolutiei, trimis recent instantei, tocmai securistii care au tras in multime in decembrie 89.

Avocatul lui Ion Iliescu, noi detalii in dosarul Revolutiei

Avocatul lui Ion Iliescu, Adrian Georgescu, aduce noi detalii cu privire ladosarul Revolutiei : procurorii ar fi mintit ca au terminat urmarirea penala. Asta pentru ca, spune avocatul, la cateva zile dup?.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )