Libnet.ro
UNICEF

08:15

Emil Constantinescu despre Ion Iliescu: Este PRIMA persoana careia i-am spus ca nu voi candida pentru un nou mandat

B1 B1,
Emil Constantinescu despre Ion Iliescu: Este PRIMA persoana careia i-am spus ca nu voi candida pentru un nou mandat

Intr-o declaratie acordata pentru stiripesurse. ro, fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat ca Ion Iliescu a fost prima persoana careia i-a spus ca nu va mai candida pentru un al doilea mandat, chiar. continuă pe B1

Radu Banciu: Ion Iliescu este bine-mersi. Omul e sanatos tun. O sa mai prinda multe revelioane (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre problemele de sanatate ale lui Ion Iliescu. Fostul presedinte a fost operat la inima luni dupa-amiaza, la Institutul de Urgenta.

Sorina Pintea, despre Ion Iliescu: Nu pot discuta despre starea dansului de sanatate. Familia nu si-a dat acordul

MinistrulSanatatii, Sorina Pintea, a confirmat ca familia lui Ion Iliescu nu si-a dat acordul pentru comunicarea de informatii publice legate de starea de sanatate a fostului presedinte. Da,.

Este OFICIAL! Medicii au CONFIRMAT deja informatia despre ION ILIESCU!

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost operat, luni, la inima. Interventia chirurgicala a avut un rezultat final foarte bun, informeaza Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Iliescu.

Mircea Cinteza, fost ministru al Sanatatii, despre operatia lui Ion Iliescu: Este una de o gravitate medie-mare. Totul depinde de cauza acestei afectiuni (VIDEO)

Ion Iliescu a fost operat la inima luni dupa-amiaza si, potrivit unor surse, se afla in stare stabila. Fostul presedinte a fost internat luni la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr.

Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu

Ion Iliescu este internat la Sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti. Din informatiile HotNews. ro, fostul presedinte ar urma sa fie supus unei operatii pe cord. El a ajuns initial la Spitalul Elias, dar medicii de acolo l-au directionat catre Institutul C. Iliescu.

Spitalul Elias, precizari despre transferul lui Ion Iliescu la Institutul pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu

Fostul presedinte Ion Iliescu ar putea fi externat la sfarsitul saptamanii daca nu intervin complicatii. Acum este in stare stabila si se afla in afara oricarui pericol, dar este in continuare internat.

Codrin Stefanescu, despre starea lui Ion Iliescu dupa operatie: Totul a decurs bine si nu sunt probleme / Speram sa si vorbim la telefon astazi

Ion Iliescu, operat la inima luni seara, se simte bine si nu sunt niciun fel de probleme dupa interventia chirurgicala, a declarat marti secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu. El spune ca problemele de sanatate ale fostului presedinte sunt pe fondul unei raceli din weekend si ca, desi s-a retras din viata publica, acesta este prins in jocul politic si le da sfaturi fostilor colegi de partid.

Decizie de ULTIM MOMENT privind starea de sanatate a lui Ion Iliescu: MEDICII tocmai au facut anuntul! Fostul presedinte urmeaza sa...

Vesti de ultima ora despre starea de sanatate a fostului presedinte al Romaniei Ion Iliescu. Ieri, acesta ajuns de urgenta la Institutul C. C Iliescu, acolo unde a fost operat pe inima, dupa ce medicii au.

Operatia la inima la care a fost supus Ion Iliescu s-a incheiat / Fostul presedinte este in stare stabila

Operatia la inima la care a fost supus Ion Iliescu, la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, s-a incheiat luni seara, cu un rezultat foarte bun, au anuntat reprezentantii unitatii medicale. Potrivit acestora, fostul presedinte este in stare stabila si in afara unui pericol imediat. Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C. IliescuCe este pericardita, afectiunea de care sufera Ion Iliescu .

Ion Iliescu a fost operat la inima / Fostul presedinte este in stare stabila

Ion Iliescu a fost operat la inima, luni seara, la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, cu un rezultat foarte bun, au anuntat reprezentantii unitatii medicale. Potrivit acestora, fostul presedinte este in stare stabila si in afara unui pericol imediat. Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C. IliescuCe este pericardita, afectiunea de care sufera Ion Iliescu .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )