Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ion Iliescu, mesaj la 29 de ani de la Revolutie: Populism, nationalism, extremisme de tot felul, si putere politica incapabila sa-si mai asume responsabilitatile care ii revin, toate astea scot oamenii in strada

Antena3 Antena3,
Ion Iliescu, mesaj la 29 de ani de la Revolutie: Populism, nationalism, extremisme de tot felul, si putere politica incapabila sa-si mai asume responsabilitatile care ii revin, toate astea scot oamenii in strada

Ion Iliescu reactioneaza la o zi dupa ce a devenit inculpat in Dosarul Revolutiei pentru crime impotriva umanitatii, dar si in contextul implinirii a 29 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989. Se. continuă pe Antena3

Ion Iliescu, la 29 de ani de la Revolutie. isi va pastra semnificatia in timp, indiferent de manipulari. Ce pericole la adresa Romaniei vede fostul presedinte

Fostul presedinte Ion Iliescu a afirmat, intr-un mesaj pe blogul personal, ca Revolutia din 1989 isi va pastra semnificatia, indiferent de manipularile mediatice si politice din prezent, in conditiile in care fostul sef de stat e acuzat de procurori de crime impotriva umanitatii in Dosarul Revolutiei.

Avem ce sarbatori la 29 de ani de la Revolutie?

Se implinesc zilele acestea 29 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989 si, pana la ora scrierii acestui comentariu, nu prea avem indicii ca s-ar pregati sarbatorirea in vreun fel anume a victoriei ei. Ori comemorarea martirilor care au facut-o posibila. O singura veste buna. Trimiterea in judecata a numitilor Iliescu Ion si Voican Voiculescu Gelu.

Ion Iliescu, acuzat de crime impotriva umanitatii

Ion Iliescu a fost inculpat, astazi, in Dosarul Revolutiei, fiind acuzat de crime impotriva umanitatii.

VIDEO 29 de ani de la Revolutie:Au murit degeaba, au profitat de moartea copiilor si profita in continuare

Astazi, 21 decembrie, s-au comemorat 29 de ani de la inceperea Revolutiei la Bucuresti. Reporterii Adevarul au stat de vorba cu familiile tinerilor ucisi la Revolutie, venite de dimineata la Cimitirul Eroii Revolutiei pentru comemorare, dar si cu un supravietuitor al evenimentelor de la Universitate, care s-a ales cu un glont in picior, pentru a afla daca Romania zilelor noastre a meritat sacrificial din iarna lui 89.

HARTA Protest in Piata Victoriei pentru a marca 29 de ani de la Revolutie

Un miting este anuntat sambata, incepand cu ora 16. 00, in Piata Victoriei. Protestulmarcheaza 29 de ani de la Revolutia din decembrie. De asemenea, se va protesta fata de tentativele privind amnistia si gratierea.

VIDEO Cateva sute de protestatari, in mars din Piata Victoriei spre Universitate, la 29 de ani de la Revolutie. Scandeaza Jos comunismul!

Cateva sute de persoane au manifestat sambata seara, in Piata Victoriei din Capitala, de unde au pornit in mars spre Universitate, in cadrul unui miting organizat incepand cu ora 16. Protestulmarcheaza 29 de ani de la Revolutia din decembrie. De asemenea, protesteaza fata de intentia PSD-ALDE privind amnistia si gratierea, dar si fata de ultima OUG privind mai multe masuri fiscale aprobata de guvern care bulverseaza economia.

Ion Iliescu, inculpat n Dosarul Revolutiei vorbeste despre 22 Decembrie: Politicul trebuie sa reziste tentatiei autoritarismului, anticamera totalitarismului

Fostul presedinte Ion Iliescu are o prima iesire publica dupa ce parchetul a anuntat inculparea sa in Dosarul Revolutiei pentru crime impotriva umanitatii. intr-un mesaj pe blogul personal, Iliescu nu spune absolut nimic despre decizia procurorilor, dar transmite ca, in actualul context, politicul trebuie sa reziste tentatiei autoritarismului, antecamera totalitarismului.

ION ILIESCU: O revolutie este un esec si o victorie

Fostul presedinte Ion Iliescu a scris, astazi, pe blogul sau, ca o revolutie este in acelasi timp un esec si o victorie.

SONDAJ: Credeti ca Ion Iliescu e vinovat pentru evenimentele sangeroase de la Revolutie?

Procurorii Sectiei militare din Parchetul Generel anunta, vineri, ca au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei este acuzat de crime impotriva.

Dragnea, mesaj politic la 29 de ani de la Revolutie: Eroii au luptat pentru o Romanie a libertatii, in care abuzurile nu isi au locul si nu pot fi tolerate

Liderul PSD Liviu Dragnea afirma, in mesajul de Ziua Victoriei Revolutiei, ca dreptatea, libertatea, egalitatea, toleranta reprezinta pietrele de temelie ale statului roman dobandite atunci si ca aceasta zi este inchinata memoriei eroilor Revolutiei romane, care au luptat pentru o Romanie a libertatii, in care abuzurile nu isi au locul si nu pot fi tolerate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )